Egyszerűen lenyűgöző volt szerintem. Telibe veri a 2017-es változatot. Tökéletes folytatása a Batman vs Superman-nek. De ez csak az én véleményem. Mi a tiétek?
Szerintem meg nem. A probléma az hogy az igazság ligája egy szar film. A szar filmet pedig egy bővített változat nem tesz jobbá. Igazából csak egy folytatáshoz adott alapot de semmi több.
2021. márc. 18. 21:56
2/15 anonim válasza:
Jobb, mint a mozis változat, de még így is rémesen gyenge. Rettenetesen adaptálja a karaktereket, megnézed bármelyik animációs filmet vagy sorozatot, sokkal hűbb az alapművekhez és legtöbbször a történet is erősebb.
Synder egyszerűen nem ért ehhez a világhoz és ez nagyon látszik.
2021. márc. 18. 23:24
3/15 anonim válasza:
1- hozzá szóló vagyok.
Azt azért nem mondanám hogy nem ért ehhez. Az acélember például nagyon jól sikerült.
Vagy a Watchman amiben szintén több hős szerepel szerintem az egyik legkomolyabb szuperhős film.
De ez valahogy nem jött össze neki szerintem inkább az alapanyaggal lehetett a probléma
2021. márc. 18. 23:42
4/15 anonim válasza:
Mert az embereket nem érdekli egy 160-ik Batman reboot és Superman is hidegen hagyja őket. Persze nem mindenkit, de az emberek nagy részét igen... egyszerűen már nem tudnak újat mutatni ezek a szuperhősök. Batmanről már készült egy nagyszerű trilógia Nolan által, Superman pedig annyira mainstream, hogy az emberekben nem mozgat meg semmit. Műanyag, semmilyen karakter, ezért nem volt akkora siker egyik Superman film sem. És ezt nem azért mondom, mert Marvel rajongó vagyok, mert arról is ugyanez a véleményem.
2021. márc. 18. 23:54
5/15 anonim válasza:
Az Acélember is csak akkor jó, ha nem ismered Superman karakterét, mert hozzá nincs sok köze. Teljesen elvette az emberségét, ami az egyik legfontosabb tulajdonsága és egy béna Isten allegóriát csinált belőle.
2021. márc. 18. 23:55
6/15 anonim válasza:
Azért ezt is elkéne dönteni hogy csak fanoknak csinálunk filmet vagy mindenkinek. A marvel sikere ebben rejlik hogy azoknak is tetszenek a filmjeik akik maximum hallottak a szereplőkről de nem ismerik őket.
2021. márc. 19. 00:27
7/15 anonim válasza:
Továbbra is Gal Gadot az egyetlen értékelhető része.
2021. márc. 19. 01:44
8/15 anonim válasza:
Szerintem meg pont gal gadot és a hülye kényszeres pózolgatásai a legrosszabb része :D
2021. márc. 19. 11:38
9/15 anonim válasza:
Semmi gond nincs azzal ha ízlésficamos vagy vagy meleg, ez a te véleményed, tiszteletben tartjuk. Az a nő attól még aranyat ér. :)
2021. márc. 19. 18:00
10/15 anonim válasza:
Azzal viszont már van baj, ha egy cseppnyi intelligencia sem szorult beléd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!