Valaki mondana a Helluva Boss-hoz hasonlót?
Figyelt kérdés
Valaki tudna mondani ehhez hasonlót?2021. márc. 18. 12:25
1/4 anonim válasza:
A Helluva Boss egy eléggé egyedi eset, szó szerint nincs hozzá hasonló, csak a Hazbin Hotel. Pontosabban a Helluva Boss olyan, mint a Hazbin Hotel. Mondjuk a Hazbin Hotelnek jobb az alapötlete és a szereplőgárdája, nem értem, miért nem azt folytatta Vivienne Medrano...
2/4 anonim válasza:
#2 Valami olyasmit olvastam, hogy egy cég megvásárolta, így azt már nem youtubeon lehet majd megnézni
3/4 anonim válasza:
Elvileg az A24 nevű csatorna vette meg. Meg elvileg a Netflix is benne van a képben valamilyen formában. De egyelőre még nincs több része a Hazbin Hotel-nek sajnos. Egyébként nem rossz a Helluva Boss se, de a Hazbin Hotelnek sokkal szimpatikusabb a szereplőgárdája (élen Alastor-ral és Angel Dust-tal), az alapötlet is tetszetősebb, meg úgy általában több lehetőséget is láttam benne. A Helluva Boss részei egyelőre szintén jók, de ugyanezeket az ötleteket, amiket felmutattak az 5 részében, azokat be lehetett volna mutatni a Hazbin Hotelben is. Ezen kívül valahogy engem nem nagyon fog meg a Helluva Boss. Szereplők tekintetében se, cselekmény szempontjából se, gyakorlatilag az ötletek viszik el az egészet, amiknek a Hazbin Hotelben foglalhatnának helyet...
4/4 anonim válasza:
Én is valahogy így vagyok vele. Alapból a részek jók, meg az alapötlet se rossz, de valahogy a szereplők nem fognak meg annyira, mint mondjuk Alastor, Charlie vagy épp Angel, akikért az ember már a Pilot után is rajong.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!