Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlalátok nekem Netflixes...

Ajánlalátok nekem Netflixes sorozatokat?

Figyelt kérdés
És írjátok le légyszi hogy miért ajánljátok

2021. márc. 17. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Vér és víz (egy lányról szól, akinek el rabolták a nővérét, mikor még kisbaba volt, majd mikor 16 lett, próbálja megkeresni. A lány eltökéltsége miatt ajánlom nagyon)

Ctrl z (egy csajról szól, aki sokkal jobban látja a dolgokat, mint bárki más. Egy hacker az adott iskola diákjainak titkait fedi fel, a főszereplő csaj pedig nyomozni kezd, ki is lehet a hacker. Igazából nincs különösebb oka, hogy miért ajánlom, egyszerűen izgalmas)

Death note (ez egy anime, viszont elég jó és izgalmas. Egy középiskolás fiú az udvaron egy naplót talál, aminek ereje van. Egy halálisten ejtette le azt a naplót, amibe ha bele írják egy adott ember nevét, meghal. Jók a csavarok, különleges és leleményes ötletek)

Lájkolva (van egy app, ami jelzi, ha valaki 10 méteres körzetedben szerelmes beléd. Abban a korban az app [love alarm] jelzése helyettesítette a szeretlek szót. Szerintem elég jó történet, bár romantikus, de ebből is tanul az ember)

Naruto (ez is egy anime, de ez az egyik legjobb, amit valaha láttam. Egy fiúról szól, akit ofc narutonak hívnak. Egy nindzsa akadémián végzett, akinek az álma, hogy ő legyen a hokage. [a legfelsőbb rang a nindzsák közt] viszont 12 évvel ezelőtt egy démon támadta meg a falut, ahol naruto él most. A nindzsák születésekor úgymond be zárták naruto testébe a kilencfarkú róka démont. A sorozat naruto életéről szól. Van a sima naruto, ami 220 részes, van a folytatása, a naruto Shippuuden, ami 500 részes, van a Rock Lee speciális, és van a Boruto, naruto következő nemzedéke, ami 185-8 részes asszem. Szóval elég hosszú, de legalább hosszú távon tudod élvezni, és le köt)

Do Bong Soon the strong women (egy lányról szól, akinek szuper ereje van. Egy cég feje fel béreli őt, mint testőr. Romantikus, de tele van Rejtélyel és izgalommal. Van egy férfi, aki nőket rabol el, meg ilyenek. Megéri megnézni)

Remélem ezek között találsz olyat, ami megtetszett. ^^

2021. márc. 17. 23:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Netflixes sorozatok:

Mindhunter - Nyomozós sorozat, 70-es években játszódik, ha érdekel egy bűnözőt mi vesz rá arra amit tesz, akkor érdemes megnézned, elgondolkodtató. Kriminálpszichológia (ja és 18+)

Stranger Things - Egy könnyebb családi horror sorozat, az első évadát mindenképpen ajánlom, aztán ahogy érzed, még van 2 évada, elvileg idén nyáron lesz 4. évad. Szórakoztató és jó volt nézni, de túl van hype-olva.

Az idegen (The Stranger) - Még nem láttam, de érdekesnek tűnik, ez thriller kategória, nézd meg az előzetesét.

2021. márc. 17. 23:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Kijelölt túlélő 60 nap, ebből van egy hasonló című, de én a koreairól beszélek. Utóbbi idők legjobb sorozata szerintem, végig lebilincselt, a sorozat megnézése után is a gondolataimbam maradt, biztosan újranézem. Ódzkodtam tőle, mert az ilyen politikai témájú sorozatok nem jönnek be, de ez zseniális szerintem.
2021. márc. 18. 02:10
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

[link]

Itt szerintem találsz majd...

De van ami nem Netflixes és nagyon jó: The Vampire Diaries, The Originals, Legacies, Pretty Little Liars, Gossip Girl, Teen Wolf....

2021. márc. 18. 09:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. márc. 18. 09:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Alice in Borderland (Alice Határországban): thriller, dráma, sci-fi. Arisu, Karube és Segawa unják jelenlegi életüket, mindannyian több izgalomra vágynak. A tűzijáték ünnepén teljesül a kívánságuk, egy párhuzamos világban találják magukat, ahol egy játék részeseként a túlélésért kell küzdeniük.

The haunting of Hill house (A Hill ház szelleme): horror, az egyik legjobb ebben a műfajban. Egy misztikus történet öt testvérről, akik Amerika egyik legfélelmetesebb és leghírhedtebb szellemházában nevelkedtek. Azért tartom az egyik legjobb horrornak, mert nem csak gagyi ijesztgetések vannak benne, és nem is unalmas, sőt. Nagyon jó a történet, a szereplők, a csavarok, minden.

The Queen's Gambit (A vezércsel): amerikai drámai minisorozat. Egy árvaházban nevelkedő kislány, majd mikor felnő egy felnőtt nő életét kísérhetjük végig, aki hihetetlen sakktudásával a legjobb férfijátékosokat győzi le. Elsőre lehet nem hangzik izgalmasnak, nekem sem volt az mikor elolvastam miről szól, de hidd el ha elkezded nézni, nem fogod tudni abbahagyni, nagyon jó.

Bridgerton: a Bridgerton családban nyolc összetartó testvér keresi a szerelmet és a boldogságot London előkelő köreiben. 1813-ban játszódik a történet, ettől függetlenül a sorozat modern, és csodálatos, főleg ha szereted a romantikát mert az van ebbe bőven ahogy szenvedély és humor is.

Sweet home: dráma, horror. Adott egy lepusztult, szebb napokat látott panelház Zöld Otthon néven, amelynek lakói egy reggel arra ébrednek, hogy valaki lezárt minden kijáratot. És akárki is volt az, hatalmas szívességet tett nekik, mert odakint az emberek szörnyekké válva tombolnak, elpusztítva szinte az egész várost. Mindegyik szörny más-más alakkal és képességekkel rendelkezik, és hamarosan kiderül, hogy nem vírus pusztít, hanem az emberek belső vágyai torzítja el őket. Nagyon izgalmas, jó karakterekkel, jó történettel és csavarokkal. Ha szereted az apokalipszis témát, ez nagyon fog tetszeni.

Never have I ever (Én még sosem...): vígjáték, dráma, kicsit romantikus is. Az indiai származású amerikai kamaszlánynak borzalmas éve volt, és most szeretne népszerű lenni, de se a barátai, se a családja, se az érzései nem könnyítik ezt meg. Ennek a sorozatnak úgy álltam neki hogy biztos tök gagyi, de aztán meglepődtem milyen gyorsan megnéztem az összes részt, asszem 1 nap alatt, és minden volt csak gagyi nem. Sokat nevettem rajta, a főszereplőnek nagyon jó a karaktere, akit imádsz és együtt érzel vele.

Anne with an E (Anne, E-vel a végén!): dráma, de van benne romantika és humor is bőven, valamint nagyon megható a történet és a főszereplő is, egy nagyon különleges karakter. Az 1890-es évek végén járunk. Anne Shirley fiatal, árva lány, aki többnyire árvaházakban és ideiglenesen nevelőszülők otthonában növögetett, mígnem tévedésből egy idős asszonynál és annak szintén öreg testvérénél köt ki Prince Edward szigetén. A 13 éves lánynak nem csupán a saját élete változik meg ekkor, hanem idővel újdonsült nevelőszüleié is, illetve egyedülálló lelkével, eszével és ragyogó képzeletével az egész kisváros életére rányomja bélyegét.

Black Mirror (Fekete tükör): sci-fi. Különálló epizódjai az információs társadalom és a technológiai fejlődés veszélyeit mutatják be egy-egy disztópikus történetben. Nagyon tanulságos, és hihetetlenül érdekes.

Money Heist (A nagy pénzrablás): örök kedvenc, bármennyiszer újratudnám nézni. Izgalmas, nagyon jó a története, olyan csavarokkal, fordulatokkal amikre nem is számítanál, a szereplők is nagyon jók. Tényleg csak jót tudok erről a sorozatról mondani, ha mást nem is, ezt az egyet mindenképp érdemes elkezdened.

Dark: ez egy német sorozat, sci-fi, thriller. Időutazás, gyilkosságok, eltűnt személyek, izgalmas, csavaros és olyan cselekmények hogy eldobod tőle az agyad.

Kingdom: koreai zombis sorozat, de az egyik legjobb. A régi korban játszódik, és ez az egyik legjobb dolog benne, hiszen régen rengeteg eszköz nem volt ami már igen és ilyen helyzetben a segítségünkre válhat, pl autó, telefon, stb.

Death Note: anime, erről már írt az első válaszoló. Még annyit hozzátennék hogy soha nem néztem animéket, nem kötnek le, hiába mondták többen is hogy nagyon jók. Ezt az egyet unalomból kezdtem el és kíváncsiságból, de úgy voltam vele majd 10 perc múlva kikapcsolom mert úgyse fog tetszeni. Hát nem így lett, nem bírtam leállni vele, 2 nap alatt megnéztem az egészet. Hihetetlenül jó, tiszta szívből ajánlom úgy, hogy egyébként még mindig nem vagyok animés.

Strangers from hell/Hell is other people: koreai pszicho-thriller. Ha szereted ezt a műfajt, ezt nagyon ajánlom. Nem olyan mint egy horror, hogy tele van "ijesztgetős" részekkel. Ez olyan sorozat, ami hátborzongató, feláll tőle a szőr a hátadon, és egy-egy rész, főleg a befejezés után annyira felkavar, hogy napokig ezen gondolkodsz. Egy fiatal fiú költözik fel a fővárosba de pénz hiányában csak a legolcsóbb apartmanra futja neki, ami viszont tele van furcsa, hátborzongató és ijesztő lakókkal, akik sorozatgyilkosok és együtt végzik el a gyilkosságokat.

2021. márc. 18. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Vis A Vis aka Locked Up -- egy spanyolországi börtönben játszódik, ahova az első részben került be a főszereplő ártatlanul, de az évadok alatt már ő is veszélyes bűnözővé válik. A rabok közti kapcsolatokról szól a sorozat és van benne jó sok erőszakos rész.
2021. márc. 19. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:

White Lines -- ugyanaz a rendezője, mint a Money Heistnak, amiatt kezdtem el. Egy britt lányról szól, akivel közli a rendőrség, hogy megtalálták a 20 éve eltűnt bátyja holttestét, de nem akarnak ennyi idő után nyomozást inditani a gyilkos után, uyghogy a lány elutazik Ibizára és ő maga nyomoz

The mess you leave behind -- Egy tanárnőt meggyilkoltak, és az ő helyettese ki akarja deriteni mi történt, pedig nem is ismerte őt. Sok dráma van benne, és tanár-diák kapcsolatok. Én nagyon meglepődtem, hogy zajlott egy tanóra a sorozatban, nem tudom hogy a valóságban is igy van-e Spanyolországba, mindenesetre szar lehet ott tanárnak lenni

2021. márc. 19. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!