Milyen sorozatot ajánlanátok 50 éves édesapámnak? Szempont lenne, hogy magyar szinkronhanggal rendelkezzen a sorozat.
Olyan magyar szinkronos Netflix-en, esetleg HBO GO-n elérhető sorozatot keresek édesapám részére, ami elnyerheti a tetszését.
Eddig már láttam a Manifest, A korona és A nagy pénzrablás nevű sorozatokat, hasonlóak érdekelének.
Most ismertetem meg vele a sorozatok világát, azonban nem tudom, hogy melyik sorozatot ajánljam én is neki és melyiket javasoljam neki megnézésre.
"Szempont lenne, hogy magyar szinkronhanggal rendelkezzen"
Nem tud olvasni, vagy mi?
Kedves első válaszoló!
Megnyugtatlak, tud olvasni, viszont diszlexiás, így az olvasással kapcsolatban részképességzavarokkal küzd.
Kedvességed határtalan.
További szép estét kívánok neked!
Trónok harca, Vaják
Az egyes válaszoló meg ássa el magát. Én pl. tudok olvasni, sőt angolul is tudok majdnem anyanyelvi szinten, mégis magyarul szeretek filmet/sorozatot nézni, lévén az az anyanyelvem plusz a szinkronhangok sokkal jobbak. Tán baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!