Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik dr. House szinkronhango...

Melyik dr. House szinkronhangot kedvelitek jobban?

Figyelt kérdés

2021. febr. 3. 05:44
A kérdező szavazást indított:
Szakácsi Sándor
Kulka János
27 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
19%
Egyiket sem! A szinkron olyan, mintha ezentúl mondjuk az összes kedvenc zenédet magyar énekes énekelné! Ez pont ugyanaz! Pont a lényeg, a színész játéka, hanghordozása, hanglejtése veszik el a szinkronnal, tehát a színész lényege.
2021. febr. 3. 06:33
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
1 azért megnézném, hogy hogy nézed eredeti nyelven az olyan filmeket, amit át kell szinkronizálni pl ausztrál angolról amerikaira, mert a szófordulatokat sem értik.
2021. febr. 3. 06:58
 3/26 anonim ***** válasza:
27%
Egyiket sem. Szerintem Reviczky Gábor kellett volna neki.
2021. febr. 3. 07:00
 4/26 anonim ***** válasza:
0%
1-es vagyok, úgy nézem meg, hogy talán ismerem a szófordulatokat. Mint ahogy nagyon sok angol-amerikai is ismeri.
2021. febr. 3. 07:09
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
1: Néztem már eredeti nyelven Bud Spencer-Terrence Hill filmeket, elég szörnyűek voltak úgy. Ugyanez igaz a Ford Fairlane kalandjaira is. De például Stallone eredeti hangja is olyan fura (állítólag a gyerekkori arcsárülésének köszönhetően), Svarci is elég érdekes az osztrák akcentusával, főleg a Vörös zsaruban, ahol oroszt alakít. Tehát az nagyon is igaz, hogy a szinkron sokszor nemhogy dob az élményen, de nézhetőbbé is teszi a filmet.
2021. febr. 3. 07:14
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
arcsárülésének=arcsérülésének
2021. febr. 3. 07:16
 7/26 anonim ***** válasza:
12%
Csatlakozom az elsőhöz. A szinkron elqurja az elmenyt. Szerencsere a kormány tavaly fogadta el, hogy maximum 30% lehet jövő évtől a szinkronos filmek aránya a tv-kben, mozikban, az idegen nyelvre nevelés miatt.
2021. febr. 3. 07:23
 8/26 anonim ***** válasza:
87%
7: Az internet és a letöltések kora előtt érdekesmód nem kúrta el. Mindenki nézte és szerette úgy a filmeket. Feltételezem '95 után születtél.
2021. febr. 3. 07:25
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
74-ben születtem! És csempészett idegennyelvű vhs-eken nőttem fel, mert más nem volt a 80-as években. Ja és tanultam nyelveket. Mert szégyen 20 évesen, ha minimum egyet nem beszél az ember, de ma már inkább 2 idegen nyelv az alap.
2021. febr. 3. 08:06
 10/26 anonim ***** válasza:
94%

7

"hogy maximum 30% lehet jövő évtől a szinkronos filmek aránya a tv-kben, mozikban"

Ilyent nem hallottam még.De szerintem ha ezt meglépnék,akkor jelentősen le csökkenne a nézettsége a különböző tv csatornáknak.Mondjuk a mozik valószínűleg egy jó darabig még nem lesznek nyitva.Majd esetleg a covid 333.hulláma után...

2021. febr. 3. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!