Melyik dr. House szinkronhangot kedvelitek jobban?
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 05:44
21/26 A kérdező kommentje:
#ha nem hozzák a tudomásunkra, hogy ők jobban értenek a filmekhez mint mindenki más, nem fogjuk tudni. Meg hát kedves előtted lévő kommentelő már közölte velünk, hogy aki nem beszél legalább két idegen nyelven, az szégyen a világnak ._. szerintem aki egyedül nem képest házat építeni, vagy elvégezni magán egy foghúzást, az sem ér semmit!
2021. febr. 3. 16:14
22/26 anonim válasza:
20, ugyanígy vagyok, én se értem.
Be kell mutatni, hogy műveltek, okosak, és felirat nélkül is értik. szerintük.
23/26 anonim válasza:
"Néztem már eredeti nyelven Bud Spencer-Terrence Hill filmeket"
Nem, nem néztél, mivel őket az olasz változatban is szinkronizálták.:)
24/26 A kérdező kommentje:
Ez kicsit olyan, mint amikor a vegák lenéznek mindenkit aki húst eszik
2021. febr. 4. 06:58
25/26 anonim válasza:
23: Tök mindegy, a lényeg ugyanaz: eredeti verzió. Amúgy nem mindig, a Piedone-filmekben például Bud saját hangját hallhattuk.
26/26 anonim válasza:
Én láttam eredetivel és szinkronnal is; és mivel én is mindig inkább az eredetire szavazok nagyon meglepődtem hogy mennyivel jobban tetszik, élettel telibb a magyar szinkronnal. És Kulka hangjával természetesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!