Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik dr. House szinkronhango...

Melyik dr. House szinkronhangot kedvelitek jobban?

Figyelt kérdés

2021. febr. 3. 05:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

jjajj,Szakácsi nagyon öreg hang volt hozzá...

Kulka jó volt. Főleg idővel.

2021. febr. 3. 10:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem szeretem, amikor tök más karakter lesz tőle.

Sok magyar rendezőnek az a mániája, hogy hát az ARCvonásaik hasonlóak, így lett ő a hang.

Nagyon béna.

sokkal jobb, és láttam is olyan sorozatot, amiben az eredetihez leghasonlóbb hangot keresik, teszik be.

Tök más karaktert ad.

Ha már orvosos, ha Grace klinikát nézitek, Maggie eredetiben egy kis cuki, aggódósféle nő inkább, itt szinkronnal egy flegma, laza valaki lett.

Vagy más. Lucifer Morningstar szofisztikált stílusa helyett lett egy idétlen. Bár talán ennél jobbat én se tudtam volna, ha nagyon kell

2021. febr. 3. 10:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

“ hogy talán ismerem a szófordulatokat.”

Ok :D

Ilyet is csak az ír aki csak hiszi hogy ismer egy nyelvet. Persze, a német nem érti a bajort, a bajor az északit, vagy a svájci német dialektusokat, majd pont te érted a világ minden angol nyelvjárását, ami sokkal nagyobb területet foglal magába mint az említett német nyelvűek.

Mesélj még.

2021. febr. 3. 11:35
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

én tökre irigylem.

Felirat nélkül megnézni egy orvosi sorozatot. Biztos mindent ért ott is.

2021. febr. 3. 11:45
 15/26 anonim ***** válasza:
67%
Szakácsi az egyik legjobb szinkronhang volt a szakmában, a hangján "életszerűbb" volt a karakter. Nem jövök azzal mennyire zseniális(volt) a magyar szinkron, túlnyomó részben ez tette élvezhetővé a filmek zömét. Arra a nagyon kevés kivételre, amikor az eredeti jobb volt nem térnék ki.
2021. febr. 3. 13:08
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
15, az is érdekes volt hogy a filmben alakított durva modorához a Szakácsi hangja nagyon illett. Viszont egyszer hallottam eredetiben, valahogy a Kulka hangja közelebb állt hozzá.
2021. febr. 3. 13:45
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor leült a szuleivel

Szakácsi volt a hangja

..mintha öregebb lett volna naluk is. Borzalom volt.

Nem azt mondom, hogy nem zsenivolt, de ide nem illett.

2021. febr. 3. 14:04
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a gond, hogy Szakácsi már beteg volt, amikor szinkronizálta, így a hangja sem volt már egészen a régi megszokott.
2021. febr. 3. 14:06
 19/26 A kérdező kommentje:

Ha jól tudom a dr.House sorozat olyan mint a Frédi és Béni, a magyar szinkron elismerten sokkal jobban sikerült, mint az eredeti hang (én is szeretek sok filmet szinkron nélkül nézni, van ami úgy élvezhetőbb, de nem mind).

Szakácsi szerintem is túl mély hang hozzá. Attól, hogy egy flegma egoista paraszt a karakter, eléggé "szórakoztató" is, amihez Kulka hangja jobban ment

2021. febr. 3. 15:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon idegesítő, hogy mindegy egyes kérdés alatt, ahol a szinkronról van szó, megjelenik egy-két okoskodó és rá akarják erőltetni az igazukat másra.

Csak ezt nem értem, őket miért zavarja, hogy más szeret szinkronnal (is) filmeket/sorozatokat nézni?

Én is szoktam felirattal nézni, van is, ami úgy tetszik jobban (pl: Teljesen idegenek) de zömében szinkronnal nézem.

Ezeknek az embereknek rosszabb lesz a filmélményük, ha mások ugyanazt a filmet szinkronal nézik meg?!

2021. febr. 3. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!