Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Trónok harcában már a...

A Trónok harcában már a legelső résztől kezd fokozatosan kiderülni hogy ki kicsoda, miről szól az egész sztori?

Figyelt kérdés
Korábban még nem láttam egyetlen epizódot sem...

2021. febr. 26. 08:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Nézd már meg hogy idézőjelbe tettem a szót, te zseni. Szerinted csak te tudod, hogy egy képzeletbeli világban játszódik a történet? Mi a fenének ágálsz, a szexualitás ilyen fokú megjelenítésén, van rá valamiféle szabály, hogy egy fiktív sztoriban hogy üssék el az időt? Hiszed vagy sem, rajtad kívül mindenki vágja hogy ez a középkor, nem az a középkor :D
2021. febr. 26. 12:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Az lehet, de ez nem a középkor"

Attól még lehet benne, ha ez benne a norma. Mindig minden korban és világban más szabályok uralkodnak. Nem kell azt képviselnie, amiben most élünk. Ha erről a világról akarok olvasni, akkor non-fikciót is tudok és nem ülök neki egy fantasynak.

VIII. Henrik egyébként nem a középkorban élt, hanem már jóval később.

Habár a történetet nagyban inspirálta az angol történelem, de nem csak a rózsák háborúja és a Tudorok felemelkedése, hanem a "sötét" középkor is. Az elsők, az erdő gyermekei, stb. minden onnan van.

2021. febr. 26. 12:13
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon imádom.... Kezd el, nem fogod megbánni.
2021. febr. 26. 15:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a Vaják pl egyáltalán nem tetszett. Másfél részt bírtam belőle, a Trónok harcát már háromszor végig néztem. Hamarosan lesz egy hét szabim, lehet negyedszerre is megnézem, vagy legalább a kedvenc részeimet. Én imádom a sorozatot.
2021. ápr. 2. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!