Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » KI kicsoda az Egyszer vol hol...

KI kicsoda az Egyszer vol hol nem volt (once up on a time) -ba?

Figyelt kérdés

vannak szereplő akikről már az elején tudjuk hogy kicsodák pl.

a pszihológus- tücsök tihamér (ugy tudom pinokkió

lelkiismerete

tanárnő-hófehérke

pogármester- gonosz királynő

és a csaj a fogadóbol? piroska?

de igazábol az a (manó? vmi ürgefüge?) az aki a börtönbe van és mindenki tőle kér tanácsot, aki késöbb a Mr. Gold lesz, ő ki?

2012. aug. 27. 16:53
 1/6 Moviejunkie11 ***** válasza:
100%

Igen, a fogadós csaj Piroska, a nagymamája, pedig a Nagymama. :)

Mr. Gold pedig valóban a "manó", Zörgőfürge. Azért nem ismerős, mert Magyarországon nem igazán ismert ez a mese, ill. ahány változat, annyi féle neve van ( a szinkronban lévő név is teljesen új), a karakter/mese"hős" eredeti angol neve Rumpelstilkin (bár a mese eredetileg német, és ott szintén kicsit más néven fut.

2012. aug. 27. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:

szóval azaz illető (utánanéztem) aki az elsőszülött fiáért cserébe megfonja az aranyfonalat a lusta lánynak, aki így a király felesége lesz, de amikor a manó jön az elsöszülöttért a lány kitalálja a manó nevét így az nem viheti el e gyereket.

oké köszi világos :)

csak azt nem tudom hogy a filmben miért van bezárva? mit tett?

2012. aug. 30. 18:50
 3/6 Moviejunkie11 ***** válasza:
Igen, ez az eredeti story. Az,h miért van börtönben passz, gondolom a későbbiekben kiderül.
2012. aug. 30. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Regina Mills-Gonosz királynő

Mary Margaret Blanschard-Hófehérke

David Nolan-James herceg, daliás herceg

Kathryn Nolan-Abygail hercegnő

Archibald Hoper-Tücsök Tihamér/Tóbbiás

Rumplestilskin-Mr Gold

Hamupipőke-Ashey Boyd

2012. szept. 21. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok benne biztos de szerintem

a seriff = a vadász a piroska és a farkasból.

2017. jan. 12. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező a 2-es kommentedre a válasz: Nézd végig a sorozatot és mindent meg fogsz érteni. Zörgőfürge (Rumpelstiltskin) egy olyan karakter, aki egyszerre több mese karakterét is megszemélyesíti: az alap az, hogy ő Zörgőfürge (Rumplestiltskin), de ő a szörnyeteg is a szépség és szörnyetegből... többek között.
2021. febr. 2. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!