Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek hogy tetszett az "Egysze...

Kinek hogy tetszett az "Egyszer volt, hol nem volt. " szinkronos m1-es változata?

Figyelt kérdés
Én az angolt kivégeztem az első évadig, nézni akartam az m1-en is, de lekéstem róla. Aki látta milyen volt? Összehasonlítva az angollal?

2012. aug. 20. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
nem láttam de én azon a véleményen vagyok hogy eredeti szinkron mindig jobb... már csak a nevek miatt is (rumpelstilskin nevét nem tudták átfordítani rendesen)
2012. aug. 20. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Itt találsz a szinkronról beszámolót:

[link]

Miután angolul megnéztem engem se nagyon érdekel a szinkronos verzió :)

2012. aug. 20. 10:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megnéztem a kritikát, hát én nem tudok napirendre térni a Zörgőfürge elnevezésen. Szerintem semmi félelmetes nincs benne, inkább nevetséges. A Rumpelstiltskin név sokkal hatásosabb, és nem hiszem el, hogy a magyarok nem tudnák kimondani, én ezt kissé degradálónak érzem...
2012. aug. 20. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Az a vicces, hogy ilyet le mertek írni:

"Rumpelstiltskin maga is fordított név, az eredeti német Grimm mesében szereplő Rumplestilzchen angol verziója."

De bakker, ez nem fordítás, hanem csak angol verzió. Az angolok nem fordították le, és szerintem se lett volna semmi baj, ha így marad. Na mindegy, ő dolguk. :-)

2012. aug. 20. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

az a baj hogy a népmeséknek megfelelően akartak fordítani, de azokban is hülye neve van.. panci manci koponyányimonyók, én hallottam olyan verziot is amiben Krumplirózsa volt a neve...

de érdekes hogy a Shrek 4ben nem volt gond a Rumpelstiltskin-nel...

2012. aug. 20. 11:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg! A Shrekben is így maradt! Ez eszembe se jutott! Akkor hagyták volna csak úgy hogy Rumpel. Azért ezt nem nehéz kimondani, és legalább ha csonkítva is, de maradna az eredeti.
2012. aug. 20. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!