Sorozatbarátra mióta nem lehet regisztrálni? Miért?
Akkor valaki nekem is segít?
Gondolom kell az email címem hozzá
De irjatok rám priviben és megadom
Én sem tervezek semmi tiltani valót! 😊
Nem igen találkoztam "trollokkal" legalábbis amíg fent voltam. Itt az oldalon is, vagy egy tucat embert meghívtam, mígnem valamiért megvonták a meghívóimat. Azóta sem kaptam vissza őket, pedig ez tavaly ősszel történt. Ezt írja: Meghivót minden hónap elsején osztunk minden olyan felhasználónak, aki legalább 30 napja az oldal tagja, aktív tagja a közösségnek és a korábbi meghívottjai között nincs kitiltott felhasználó.
Na és 3-4 éve voltam tag, és ezek szerint az egyik meghívottam miatt vették el a meghívókat.
Ha meghívott miatt vették el a meghívási jogot, akk ott van, hogy nem tudsz többé meghívót küldeni, mert xy kitiltást kapott: és ott van az email címe.
Most megváltozott a szabályzat, és már nem mindenki kap meghívót havonta, mert már az aktivitást is nézik az oldalon. Vagyis ha nem használod sokat az oldalt, akkor nem fogsz kapni, mert megfigyelték, hogy akik ritkán használták, de hívogattak meg embereket, azoknak több mint a fele problémás volt. Így most már csak azok kapnak meghívót, akik sok sorozatot néznek az oldalon.
Más következménye nincs, ha nem használod, ha szeretnél meghívót kapni,nehogy meg tudj hívni valakit, akkor aktívabbnak kell lenned:)
Elszaporodtak a szabályszegő trollok, korlátozni kellett a bejutást. 5 éve, 2016 október óta csak meghívóval lehet regisztrálni. Azóta pedig még a meghívók számát is korlátozzák.
Nagyon jó oldal amúgy, lassan 9 éve használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!