Sorozatbaráton mikor van az ingyenes regisztráció időszaka?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 09:19
2/9 anonim válasza:
A regisztráció nem kerül semmibe, DE csak úgy lehet regelni, ha egy ottani tag meghív. Viszont ezzel felelősséget is vállal érted, úgyhogy ha csinálsz valami szabálytalant, a meghívó fél is repül. Emiatt nem mindenki készséges csak úgy meghívókat osztogatni.
A fizetős "sorozatbarát" oldalak MIND KAMUK!!!
3/9 anonim válasza:
Passz, de jo szarul van kitalalva, evek ota nem tudok regisztralni. Tiszta hulyeseg...
Inkabb lenne minimalis dija a regisztracionak, pl. havi 500ft. De barki regisztralhatna.
4/9 anonim válasza:
Csatlakozzatok Facebookon a Sorozatbarát és torrent meghívók adok-cserélek csoportba, ott szoktak küldeni:)
5/9 anonim válasza:
8+ éve fent vagyok. Soha nem volt fizetős a regisztráció, de meghívás nélkül nem jutsz be 2016 október óta.
6/9 A kérdező kommentje:
Valószínű kevertem valamit, arra gondoltam amikor nyílt a regisztráció és nem kell hozzá meghívó. Az mikor van?
2020. okt. 21. 01:55
8/9 anonim válasza:
2016 októbere óta csak meghívóval lehet regisztrálni. Az sms küldő linkes cuccok, amik azt mondják, hogy anélkül is tudsz, csak küldj ide meg oda valamit, az kamu, pénzlehúzás.
9/9 anonim válasza:
Olyan nincsen. 4 év után meghívós lett az oldal, hogy kiszűrjêk a szabályszegőket, trollokat ( nem sok sikerrel). 2016 október óta csak meghívóval lehet bejutni az oldalra. Nincs nyílt regisztráció. Ahol ilyet reklámoznak, MIND kamu oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!