Sorozatbarátra mióta nem lehet regisztrálni? Miért?
Mert csak akkor lehet ha fent van egy ismerősöd és behív
Ha meg nincs fent peched van enm nézheted meg a kedvenc sorozataidat mert idegenek nem vehetnek be..
Szomorú
Ha esetleg rosszul tudom akkor én is segitséget kérek mert nem lehet felregisztrálni
Hát pont ez az
Idegenek miért nem hivhatnak meg??
Ha egyszer ismerősöd nincs fent akkor vége ,nem nézheted??
Pedig valaki itt azt irta hogy idegenek nem
De akkor köszönöm!😊
Idegenek is küldhetnek, én anno egy olyantól kaptam meghívót akit nem is ismertem, de jófej volt, és megígértem neki, hogy nem lesz velem baj, és nem fogják őt is kitenni miattam (mert ha olyat csinálasz, amit szigorúan vesznek, pl. sorozatot töltesz le, vagy kommentben olyat írsz ami nem megengedett, akkor téged is és azt is kitiltják akitől a meghívót kaptad, szóval őt is bajba sodrod). De én csak nézem a sorozataimat, nem töltök le semmit, meg nem trágárkodom, csak csendben elvagyok.
A lényeg, hogy olyan is küldhet meghívót akit nem ismersz, és megígéred neki, hogy nem fogsz olyat csinálni amivel bajt hozol rá. Mert ahogy itt mondják, jól meg kell gondolni, hogy kinek küldesz meghívót, mert lehet, hogy miatta te is repülsz onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!