Lazább film, amitől jó kedved lesz?
Figyelt kérdés
Olyasmit amiben nem nagyon vannak óriási bonyodalmak, sírós részek, de mégis nem valami gagyi sztori. Múltban játszódó jobb lenne, de az nem fontos. Szóval valami aranyos sztorit, amiben lehetnek szomorú részek, de mégis szinte végig boldog vagy, míg nézed. Olyasmire gondoltam, mint például az 'Enola Holmes', 'Karib tenger kalózai', vagy láttam a 'The great' előzetesét, az is ilyesminek tűnik, de a filmet nem találtam.
Ja, és nem olyasmire gondolok, ami nagyon 'nyálas', érzelgős vagy nagyon nem reális dolgok vannak benne.
Köszi, ha válaszolsz!
2021. febr. 15. 19:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!