Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lazább film, amitől jó kedved...

Lazább film, amitől jó kedved lesz?

Figyelt kérdés

Olyasmit amiben nem nagyon vannak óriási bonyodalmak, sírós részek, de mégis nem valami gagyi sztori. Múltban játszódó jobb lenne, de az nem fontos. Szóval valami aranyos sztorit, amiben lehetnek szomorú részek, de mégis szinte végig boldog vagy, míg nézed. Olyasmire gondoltam, mint például az 'Enola Holmes', 'Karib tenger kalózai', vagy láttam a 'The great' előzetesét, az is ilyesminek tűnik, de a filmet nem találtam.

Ja, és nem olyasmire gondolok, ami nagyon 'nyálas', érzelgős vagy nagyon nem reális dolgok vannak benne.

Köszi, ha válaszolsz!

2021. febr. 15. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

A The great egy sorozat, lehet azért nem találtad, mert nem sorozatként kerested.

Ami hasonló a stílusban az A kedvenc. Az egy film már.

2021. febr. 15. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

TinTin Kalandjai (2011)

Laputa - Az égi palota

Totoro - A varázserdő titka

Kiki - A boszorkányfutár

Az öt legenda

Filmek közül:

Barry Seal - A beszállító

Nemzet Aranya

Hogyan lopjunk felhőkarcolót?

Walter Mitty titkos élete

Arany (2017)

A leírtak alapján én egy animációs/rajzfilmet javasolnék, amennyiben még nem láttad a Laputa, Totoro,Kiki (Ghibli filmek) közül válogass, mindenképpen.

Igazából ezek azok amik így eszembe jutottak mint "egyszerűbb" filmek, tehát azok amiket bekapcsolsz és végigtudod nézni anélkül hogy bealudnál rajtuk, sőt szerintem ezeknél garantáltan jól fogok érezni magad utánuk.

2021. febr. 15. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Még zöldebb a szomszéd nője

Római vakáció

Az egymillió fontos bankjegy

2021. febr. 15. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
Amerikai Pite
2021. febr. 15. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Ford Fairlane kalandjai(1990)

Modern idők (1936)

2021. febr. 15. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

50 az 1-hez

[link]

Az első igazi nyár

[link]

Jojo nyuszi

[link]

2021. febr. 15. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A jáde skorpió átka

A három testőr

Sok hűhó semmiért

Walter Mitty titkos élete

2021. febr. 15. 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:

A farm, ahol élünk. Amerikában, Minnesota államban, a XIX.század végén játszódik. Nekem nagyon szimpatikus a főszereplő Ingalls család.

Interjú a vámpírral. Bár csupa nem reális dolog történik benne, egy része a múltban játszódik. A drámai helyzeteket pocsékul adja vissza a film. Könnyed esti szórakozásnak viszont remek.

Abigél. Nem mondanám könnyednek. Múltban játszódik (1943-44), valós történelmi eseményt, a kiugrási kísérletet dolgozza fel. De vannak benne vicces részek. Elvégre 20 tinilány van összezárva nagyon szigorú szabályokkal.

Csak tudnám, hogyan csinálja. Jelenben játszódik, de elég reális ábrázolása, hogyan próbál egy nő egyensúlyozni a karrierje és a családi élete között.

Szakíts, ha bírsz: jelenben játszódik, teljesen reálisan mutatja be, hogyan lehet játszmázással tönkretenni egy kapcsolatot.

2021. febr. 15. 21:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Kevin Sullivan féle Anne sorozat

Ghiblik közül A könyvek hercege és a Yesterday-Vissza a gyerekkorba

A macskám, a családom és a fiúk

A szív bajnokai

2021. febr. 16. 15:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Az én hősöm ( kosztümös vígjáték, nagyok kedves, vicces)

Lottózsonglőrök

Isten hozott az isten háta mögött

A sóher

2021. febr. 16. 19:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!