Ha a Harry Potterből készülne sorozat, akkor kiről/miről néznétek leginkább az univerzumból?
a Tekergőkről nagyon szívesen néznék ilyen sorozatot, meg úgy unblock a korukról
de Dumbledore és Grindelwald fiatalkorát is megismerném
Előttem már jól leírták: Voldemort, Dumbledore, tekergők élete. (Grindelwaldról lehet, hogy kapunk majd bővebb képet a Legendás állatokban), amit írtál utolsó, arról eszembe jutott, hogy jó lenne betekinteni abba az időszakba, ami a halál ereklyéi után, de még a 19 évvel későbbi epilógus között volt, hogy az idő alatt mi minden történhetett velük.
Amúgy én meg szívesen végignézném Ginny Weasley mindennapjait, akár az egész történetet az ő szemszögéből.
Voldemort gyerekkoráról szerintem tök jó lenne, ha csinálnának. Érdekes lenne végigkísérni, hogy miként lett belőle egy igen erős fekete mágus, mi ment végbe benne az egyes szituációk alatt, mikre gondolt.
Illetve a Tekergők gyerekkoráról, iskolás éveikről. Ők aránytalanul keveset szerepeltek szerintem, és én nagyon bírtam őket, szívesen hallanék róluk többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!