Csillagkapu sorozataihoz hasonló sorozatokat vagy filmeket tudtok ajánlani?
Tudom van már fent párszor ez a kérdés de eddig nem találtam olyat a javaslatok közt ami érdekel. Lehet azért mert ugyan nagyon sokan szeretik de mindenki másért.
Nekem ami a fő hogy űr utazás, más bolygóra való utazás /költözés, tudomány, felfedezés és némi akció, idegen fajok stb..
A csillagközi szökevényeket ne írjátok, az ilyen fajták nem jönnek be, tudom hogy az is űr meg akció de valahogy nekem teljesen más, nincs meg az a feeling mint a csillagkapu sorozatokban, lehet azértert kB csak 2 ember van benne, nem tudom de a lényeg hogy az ilyesmiket amikben alapvetően idegen fajoké a fő szerep mellőzzük.
Star Trek :)
Elsősorban - szerintem - The Next Generations, ehhez kapcsolódóan meg a Voyager és. Deep Space nine sorozatok is, de az Original Series is zseniális (sőt, az főleg), ha nem zavar, hogy kicsit régi. Illetve esetleg még az Enterprise sorozat.
Androméda
Űrháború 2063
Csillagközi romboló
Firefly - A szentjánosbogár
Orville
Crusade
Föld2
Babylon 5
mivel a többit már leírták, jöjjenek a Netflix sorozatok, nekem nagyon bejöttek:
Lost in Space
Altered Carbon
a karácsonykor érkező George Clooney film The Midnight Sky (Éjféli égbolt)
meg az HBO nagyon megosztó új űrsorozata a Farkas gyermeke (Raised by Wolves)
The 100
The Mandalorian
Az érkezés
Az expedíció
Csillagok között
Ad Astra út a csillagokba
District 9
Ötödik elem
Love, Death and Robots
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!