Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek Gina Carano...

Mi a véleményetek Gina Carano kirúgásáról?

Figyelt kérdés
Kirúgták a tweetjei miatt a Mandalorianből és más Star Wars projektekből...

2021. febr. 12. 12:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Az is szép, hogy a másik válaszadó

"A hab a tortán pedig a nácis posztja, miszerint a mostani USA olyan mint a náci Németország, csak azért mert nem a hülye Trumpja az elnök."

hazug és ferdítő kijelentésében nem találtál semmi kivetnivalót.

2021. febr. 13. 11:04
 22/26 anonim ***** válasza:

21: Az egész hozzászólásod egy érvelési hiba, mibe kössek még bele? Annyit állítottál, hogyha ez megtörtént, akkor haladunk majd afelé, ami a náci Németországban is történt :DD ez tipikus csúszós lejtő érvelési hiba.

"Még a példája is sántít, hiszen köztudott, hogy a sorozatgyilkosok állatokkal kezdik. Ennyit erről."

Na, akkor mégegy érvelési hiba: [link]

2021. febr. 13. 11:20
 23/26 anonim ***** válasza:

"Az egész hozzászólásod egy érvelési hiba, mibe kössek még bele?"

Először is arra válaszoltam, amit az előző hozzászóló írt, hogy szerencsés vagyok, hogy nem ott élek. Erre kérdeztem, hogy mikor? stb. Tehát eleve ezt a dolgot a te fajtársad kezdte el, amire nem igazán lehet máshogy válaszolni.

Másodszor semmiféle érvelési hiba nem volt benne, hiszen amit leírtam egy létező esemény volt. Párhuzam vonása a jelennel akkor érvelési hiba, ha a holokausztra hivatkozás is az, amit szinten legelőször az előző válaszadó csinált, amiben szintén nem találtál kivetni valót. :DD

Semmilyen érvelési hibám nem volt.

"Na, akkor mégegy érvelési hiba"

Akkor lenne érvelési hiba, ha nem tudományosan lenne elismert. De ezek szerint érvelési hiba a logikád alapján az evolúció is.

[link]

[link]

Igaz erre épül a viktimológia is.

Mielőtt nagyon belelendülsz a linkelgetésbe, mert önálló gondolataid nincsenek.

2021. febr. 13. 11:47
 24/26 anonim ***** válasza:

*

"Cruelty to animals is one of the three components of the Macdonald triad, behavior considered to be one of the signs of violent antisocial behavior in children and adolescents. According to the studies used to form this model, cruelty to animals is a common (but not universal) behavior in children and adolescents who grow up to become serial killers and other violent criminals. It has also been found that children who are cruel to animals have often witnessed or been victims of abuse themselves.In two separate studies cited by the Humane Society of the United States, roughly one-third of families suffering from domestic abuse indicated that at least one child had hurt or killed a pet."

2021. febr. 13. 11:51
 25/26 anonim ***** válasza:

Na így már mindjárt másabb az állatos példád, mint a "köztudott" szöveggel.

Viszont az eredeti példád még mindig csúszós lejtő.

"Párhuzam vonása a jelennel akkor érvelési hiba, ha a holokausztra hivatkozás is az, amit szinten legelőször az előző válaszadó csinált, amiben szintén nem találtál kivetni valót."

El sem olvastam, ha nem zavarna, nem mindig szoktam az összes választ elolvasni.

2021. febr. 13. 13:19
 26/26 anonim ***** válasza:
Szólásszabadság azt jelenti, hogy azt szabad szólnod amit a többség/divat/szocmédiacsőcselék megengednek.
2021. febr. 27. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!