Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatokat tudtok...

Milyen sorozatokat tudtok ajánlani? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Valami új sorozatot keresek (lehetőleg netflixen), amit tudnátok ajánlani, és hasonló az alábbiakhoz (amiket már láttam, és tetszett): Lucifer, Queens Gamit, Narcos, Rick and Morty, Family Guy, The Witcher, Sex education, The umbrella academy, Money Heist, Stranger things...

Én általában nagyon bele tudom élni magam ezekbe a sorozatokba, és miután megnéztem őket ilyen ürességet érzek magmban (tudom, hülyén hangzik). Utoljára a lucifert láttam, kb egy hét alatt megnéztem, és most így nagyon hiányzik az egész világa. Gondolom azért mert sokat nézem, beleéltem magam, és utána nyilván hiányzik. Szóval kell valami új sorozat, hogy "elterelje a figyelmem"...

Bár nem tudom ez még mennyire fontos tény, de angolul nézem a sorozatokat, angol felirattal, egyrészt a tanulás végett, másrészt a magyar szinkron katasztrófa a legtöbb sorozaton (persze van kivétel).

Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy jelenleg zajlanak e forgatások? Gondolok itt a sorozatokra, amiket megszakítottak a korona miatt (lucifer::::).

Remélem tudtok valamiket ajánlani, esetleg arra tippet adni mi ez az üresség a sorozatok után, nagyon megköszönném. Szép napot mindnekinek :)

2021. febr. 8. 11:29
1 2
 11/13 anonim válasza:
Cobra kai
2021. febr. 15. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Agents of SHIELD
2021. febr. 15. 23:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha a Lucifert szeretted, amiben ugye vannak gyilkossági ügyek, én ebből azt a következtetést vontam le, hogy ezt a vonalat is szereted, úgyhogy én is ajánlanék egyet. Sajnos nincs fent netflixen, a sorozat.eu-n találod meg a gyilkos lelkek (prodigal son) című bűnügyi sorozatot. Az alapfelállás egy profilalkotó nyomozó, akinek az apja egy elmegyógyintézetben levő sorozatgyilkos. Gyilkossági ügyeket oldanak meg minden részben, plusz a nyomozó (malcolm) magánélete, apjával való küszködése a másik fő vonala. Mindenkinek tudom ajánlani aki szereti a bűnügyi, pszichológiai sorozatokat, sokkal nagyobb sikert érdemelne, zseniális sorozat!
2021. febr. 20. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.