Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatokat tudtok...

Milyen sorozatokat tudtok ajánlani? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Valami új sorozatot keresek (lehetőleg netflixen), amit tudnátok ajánlani, és hasonló az alábbiakhoz (amiket már láttam, és tetszett): Lucifer, Queens Gamit, Narcos, Rick and Morty, Family Guy, The Witcher, Sex education, The umbrella academy, Money Heist, Stranger things...

Én általában nagyon bele tudom élni magam ezekbe a sorozatokba, és miután megnéztem őket ilyen ürességet érzek magmban (tudom, hülyén hangzik). Utoljára a lucifert láttam, kb egy hét alatt megnéztem, és most így nagyon hiányzik az egész világa. Gondolom azért mert sokat nézem, beleéltem magam, és utána nyilván hiányzik. Szóval kell valami új sorozat, hogy "elterelje a figyelmem"...

Bár nem tudom ez még mennyire fontos tény, de angolul nézem a sorozatokat, angol felirattal, egyrészt a tanulás végett, másrészt a magyar szinkron katasztrófa a legtöbb sorozaton (persze van kivétel).

Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy jelenleg zajlanak e forgatások? Gondolok itt a sorozatokra, amiket megszakítottak a korona miatt (lucifer::::).

Remélem tudtok valamiket ajánlani, esetleg arra tippet adni mi ez az üresség a sorozatok után, nagyon megköszönném. Szép napot mindnekinek :)

2021. febr. 8. 11:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon tudom ajánlani a Supernaturalt (bár nem netflixes) azokból ítélve hogy miket láttál biztosan tetszene!

Chilling Adventures of Sabrina is egy nagyon jó sorozat, lehet az elején unalmasnak tűnik, de nekem nagyon bejött (ez netflixes)

Esetleg a Teen Wolf is tetszhet még

Pretty Little Liars-t 2 éve néztem végig de azóta is van hogy belenézek, annyira szerettem (ez sincs fent sajnos netflixen)

2021. febr. 8. 11:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vegyes, amiket írtál, így a jobb sorozatokat írom, amik nekem 10/10esek:

Breaking Bad - Alap story: drogot kezd el gyártani egy kémikus, akit a csapatából kirúgtak, mielőtt Nobel-díjat kapott volna és le van égve a családja, és neki már csak pár hónapja van hátra, így nincs veszteni valója és új emberré születik: elszabadul Mr. White.

Tele van művészi utalással a színekben, a víz ábrázolásban és a történetben mindenki más is újjászületik. Egyáltalán nem csak egy bűnügyi akciófilmet kapsz, amikor ezt nézed.

Dexter - Pszichopata sorozatgyilkos életéről szól, aki rendőrként tevékenykedik.

Disenchantment - egy rakás társadalomkritikai poén mellett egy mesevilágban találjuk magunkat, ahol picit minden más, mint egy gyerekkori mesében.

Black Mirror (S01E01-et szigorúan kihagyva!) - Szigorú társadalom kritika. Minden rész külön-külön egy-egy teljes film, teljes történet. Ugyanakkor az egyik évad záró része minden addigi részt összefoglal. De az első évad első részét hagyd ki. Borzalmas. A többi rész nem csak normális, hanem epic. Főleg S03E01.

Homeland - Bipoláris zavarokkal küzdő zseni a főszereplő, aki a terrorizmus ellen harcol. Magával ragadó a történet. Harmadik évadnál picit megzuhan a történet, de aztán talpra kap. A záróévad színvonala elég magas lett, hozza az első évad szintjét, talán túl is szárnyalja, úgyhogy érdemes végignézni.

True Detective S01: Ha szereted a kicsit horroros történeteket.

True Detective S02: Ha szereted a korrupt rendszerről szólok történeteket. (semmi köze nincs az első évadhoz)

Mindenkinek kötelező darabként tudom ajánlani:

Chernobyl

Band of Brothers

Plusz, ha a Sex Education tetszett és ismered a 90es éveket, akkor "Everything Sucks!". Tele van popkultúrális referenciákkal és ugyan úgy a tinik nyűglődéséről szól.

2021. febr. 8. 19:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. A Chernobylt és a Breaking Bad-et már láttam, azok is nagyon tetszettek, csak kifelejtettem őket. Örülök, hogy ilyen sokat írtatok, lesz mibéol válogatnom. Esetleg ha még velemi ilyen dráma/vígjáték/lucifer szerű dolgot tudtok, még jöhet, vagy akár más is :), és köszi mégegyszer.
2021. febr. 8. 22:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok. Még régebben unaloműzőként kezdtem el egy sorozatot és sose gondoltam volna hogy ennyire imádni fogom. The Fosters. Nem megy sajnos Netflixen de mindenképpen megéri bele nézned, én imádtam minden percét! :D
2021. febr. 9. 07:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszett a Lucifer akkor szerintem a You is bejönne. (Netflixes)
2021. febr. 9. 13:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Még a The 100 is tetszhet! :D
2021. febr. 9. 13:42
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
Mr. Robot
2021. febr. 9. 17:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Riverdale- erről a sorozatról néha elég rosszakat hallok de szerintem ez a világ legjobb sorozata

Sabrina- tényleg nagyon jó

Agents of Shield- ez nem netflixes de könyörgöm nézd meg, a világ masik legjobb sorozata

Világtalan- ez egy film de gondoltam megírom ide mert nagyon jooo, az eleje picit uncsi de várd ki a vegét

2021. febr. 13. 15:51
 9/13 A kérdező kommentje:
A Chilling adventures of Sabrina-t most néztem, és tényleg tetszett :), köszi a tippeket mégegyszer.
2021. febr. 15. 09:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Agents of shield !!!!
2021. febr. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!