Tudnátok sorozatokat ajánlani számomra? (Bőv. Lent)
Eddig ezeket láttam:
- Sherlock (BBC)
- Doctor Who
- Shameless (US edition)
- Supernatural
- Hannibal
- Shadowhunters
- Doctor House
- Gravity Falls (tudom, hogy ez nem szigorú értelmeben vett sorozat, sőt, csak azért írtam fel a "listámra", mivel nagyon megfogott a hangulata)
Mindenféle sorozat jöhet, csak ne legyen benne túltolva a romantika (ergo ne 20 évadnyi ömlengésből álljon), jó pont, ha valamiféle rejtély(ek) köré épül, esetleg van benne némi természetfeletti, illetve az sem zavar, ha van benne fiú-fiú, vagy lány-lány kapcsolat (nyilván ne arra építkezzen a történet, hogy X nem Y-ba szerelmes, hanem X2-be, vagy éppen Y nem X-szel szemez romantikusan, hanem Y2-vel, értitek). Ezen kívül műfaja alapján lehet pszichológiai, thriller, horror, akció, dráma, sőt, még vígjáték is, azonban ilyen politikai-tőzsdés cuccok nem kötnek le igazán, valahogy nem az én műfajom.
Természetesen nem kell minden szempontnak együttesen teljesülnie, sőt. :D
Előre is köszönöm mindnekinek a segítséget! <3
True Detective
X-akták
Constantine
Preacher
Légió
Stranger Things
The boys
Carnival Row
The witcher
His dark materials
Avatar: The last airbender (rajzfilm)
Rick and Morty (felnőtt rajzfilm, de vannak benne easter eggek Gravity fallsból)
Wayne
Why women kill
How to get away with murder
Sharp Objects
The night of
Big little lies
Unbelievable
Dark
The Good Place
American Vandal
Good Omens
Jókat ajánlottak!
+ Santa Clarita Diet
Szia, kb már mindent leírtak amit ajánlottam volna, de annyira hasonló sorozatokat szeretsz mint én hogy muszály még valamit hozzá tennem :D
Ez alapján a Good Omenst és a Stranger Thingset semmiképp se hagyd ki. De hogy valami újat is mondjak:
Being human (uk)
Thorcwood ( A doctor who miatt )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!