Milyen jó brit vígjáték sorozatokat tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Azért ne legyen túl régi, mondjuk 2010 után kezdődöttet keresek.
Köszi mindenkinek! :)
2018. márc. 5. 20:17
1/4 anonim válasza:
Na olyan nincs.
Ugorj vissza 25-40 évet és máris van remek kínálat
2/4 anonim válasza:
családi/párkapcsolati: Shameless, Coupling, Raised by wolves, Moone Boy
iskolai-haveri: Bad Education, The Inbetweeners, Fresh Meat
munkahelyi: Bluestone 42 (katonaság), Derek (szociális otthon), Sirens (mentők), Getting on (kórház), People Just Do Nothing (kalózrádió+mockumentary)
egyéb: Misfits (természetfeletti), Little Britain (abszurd), A touch of cloth (nyomozó+abszurd).
Ezeket láttam és nagyjából az utóbbi tíz év sorozatai. Shameless UK mindenképp, annak van 11 évada úgyhogy hónapokra ellát anyaggal, és jobban szerethető sorozat mint az amcsi verzió.
3/4 anonim válasza:
A shameless UKt én is szeretem de azért azt inkább akkor nézd ha kicsit idősebb vagy nem 14.
4/4 A kérdező kommentje:
25 vagyok ;D de köszi a tippet
2018. márc. 8. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!