Milyen gyakran néztek sorozatokat?
Figyelt kérdés
Napi? Heti? Mennyi időt?
Milyen gyorsan néztek ki egyegy sorozatot?
Tudom ez sok mindentől függ de úgy álltalánosságban
Ha valakit érdekelne akkor kiszamoltam h a Sabrina hátborzongató kalandjai mind a 4 évadát 1,5 napba telik zsinorban megnézni míg a barátok köztet 105 teljes napba
2021. febr. 7. 16:03
11/13 anonim válasza:
Én korlátozom magam, tehát hétköznap minden nap 40-60 perc sorozatnézés, hétvégén meg 80-120 perc. Tehát ez egy hétre úgy kb. 360 perc hetente, amiből látszik, hogy egész gyorsan tudok haladni. Szombatonként szoktam a kedvenceimet, 2 20 perces rész + 1 40 perces az összes többi nap általában csak ilyen limonádé megy. Legalábbis mostanság. Naptárba előre beírom, (már előre be vagyok táblázva novemberig) amikor sorozatot van kedvem nézni de már megnéztem az aznapit általában Pilotokat nézek. *Aranyszabály: mindig olyan részeket írok a naptárba, amiket még nem láttam, kivétel most pl. A Modern Család, aminek az utolsó részét nem sokára nézem, most meg a legjobb évadait darálom. +Ősszel tartom a feliratok hetét, ilyenkor egy hétig csak feliratos dolgokat nézek, (AMIKNEK ROSSZ A SZINKRONJA) De ettől függetlenül, most, hogy a szombati A semmi közepénnel véget értem, a The Good Place jön a szombati vígjáték blokkba, aminekis nincs szinkronja.
12/13 anonim válasza:
Ritkán, de az eredti Sabrina verziót imádtam nagy hatással volt rám
13/13 anonim válasza:
itt a hármas
ma már ritkábban a gilmore girls utolsó évada még hátravan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!