Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen gyakran néztek sorozato...

Milyen gyakran néztek sorozatokat?

Figyelt kérdés

Napi? Heti? Mennyi időt?

Milyen gyorsan néztek ki egyegy sorozatot?

Tudom ez sok mindentől függ de úgy álltalánosságban

Ha valakit érdekelne akkor kiszamoltam h a Sabrina hátborzongató kalandjai mind a 4 évadát 1,5 napba telik zsinorban megnézni míg a barátok köztet 105 teljes napba

2021. febr. 7. 16:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy van erre egy weboldal:

[link]

Én hétvégénként szoktam 2-3 részt megnézni, mert munka után nincs kedvem. Úgyhogy aránylag lassan haladok. De aztán amikor nagyon beindul egy sorozat, akkor van hogy mondjuk egy szombaton 10 részt is megnézek. De annál többet nem nagyon.

2021. febr. 7. 16:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

2 órát szoktam 20-30 percesekből (vagyis 4 részt)

Volt amikor többet,mostanában mást nézek de folyamatosan szinte mindennap

2021. febr. 7. 16:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

heti 6 részt nézek mindig 3 különbözőt mikor vége az évadokunak jön 3 másik

jelenleg Justified 2. évad Mad man 3. évad és Gilmore girls 1 évad van soron

2021. febr. 7. 16:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha épp olyan kedvem van. Sok sportot és streamert nézek emellett. De ha egy sorozatra ráfüggök, akkor napok alatt meg tudom nézni, persze ha van annyi szabadidőm is pont. De a Rém rendes családból szinte havonta pár rész mindig lemegy :D
2021. febr. 7. 17:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyakoriságot nem tudok túl pontosat adni. Évente megnézek mondjuk 5-10 sorozatot, (mikor mennyi) de van, hogy hónapokig nem nézek, aztán egy hónapig meg csak az.

Általában "darálom" az adott sorozatot. Napi több rész, 2-5 között. Attól függ, hogy mennyire tetszik, illetve, hogy milyen hosszú egy rész.

2021. febr. 7. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Naponta nézek sorozatot, most így, hogy otthon vagyok és online oktatás van, naponta 4-5 egyórás részt is megnézek, hétvégente többet is. Egyszerre több sorozatot is nézek, általában 3-4 jelenleg futót, amiből hetente jönnek az új részek egy régebbit, amit darálok. Egy egy évados sorit úgy nagy átlagban 3 nap alatt végzek ki. Amiket nézek általában egy évadosak, 16-20 egyórás résszel. Tavaly 44 ilyen sorozatot néztem végig.
2021. febr. 7. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak a valami tetszik utoljára a GoT és a Chernobyl volt iylen.
2021. febr. 7. 23:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
En inkabb szezonokat nezek meg mint heti reszeket. Manapsag a 9-13 reszes szezon van elterjedve, igy 2 max 3 nap alatt lenyomom a szezont.
2021. febr. 11. 02:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan a 8. válaszolóhoz.
2021. febr. 12. 10:09
 10/13 anonim válasza:
66%
Uhh én soha nem nézek, nem szeretem a sorozatokat. Amiket eddig megpróbáltam, azok mindig sablonon, low budget, rosszul megírt karakteres történeteknek tűntek (igen, a Trónok Harca, a Witcher, minden ilyen népszerű megvolt már), jobban szeretek szépirodalmat olvasni.
2021. febr. 16. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!