Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok jó és viszonylag...

Ajánlanátok jó és viszonylag új sorozatokat? (2020-2021)

Figyelt kérdés

the wilds sex education, the flight attendant, the undoing, stranger things... <---- ezek már megvoltak

a rovidebb 1-2 évados sorozatok elonyben

koszonom elore ha esetleg megosztanátok velem :)

#sorozat #Sex Education #the undoing #the flight attendant #the wilds
2021. febr. 2. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
The end of the fcking world
2021. febr. 2. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A nagy pénzrablás
2021. febr. 2. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Cobra Kai
2021. febr. 2. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

The undoing:: 2020-as. 1 évados, de ütős. A gyenge gyomrúaknak nem ajánlom. Egy elég brutális gyilkosság körül forog a nyomozás és mindenki gyanúsított lesz a végére. Apróbb hibák vannak itt-ott, de jól össze van rakva. Nézeti magát, rendesen alig bírtam abbahagyni. 8/10

Barbaren:: 2020-as. Várom a 2. évadot. Decemberben jelent meg, így várható a decemberre talán az köv évad is. Rómaiak barbárokkal szövetkeznek. Politika, ármány, szövetkezések, vér. 7/10

Britannia:: 2017– Keltákkal küszködik a Római légió. Boszorkánysággal tartják őket fel, miközben a kelták megosztásán dolgozik a Római birodalom és belülről bomlaszt, és fordítja a mágusok ellen a népet. Első 2 évad tetszett. 7/10

Raised by wolves:: Nagyon vártam. 2020-ban jött ki. Nem csalódtam. A végére picit elvitte más irányba, de így is tetszik! Több évad lesz. 8/10

Warrior Nun:: 2020-as. Hát. Na. Ilyen is van. Jó rajta röhögni, de ehhez sok pálinka kell, hogy neki üljek. És idén kevés gyümölcs volt. Szóval nem néztem végig. De van, akinek tetszik. 6/10

Kidding:: 2018-2020. Ha pszichológia érdekel, oké, nézd. Amúgy brutálisan depresszív egy sorozat egy gyerekműsorról. Iszonyatosan jó utalások vannak benne. Sémák, Freud és Jung röpködnek jobbra-balra. Nekem 8/10, de 2 hétig szarul voltam tőle, mire helyre tudtam rakni.

La casa de papel:: Bankrablás sérülés nélkül és pénz rablás nélkül. Még nagyanyámmal is megnézettem, mióta van hozzá szinkron. Amúgy az angol szinkron pocsék: félre fordítások, élettelen szinkron színészek. Én spanyolul néztem, felirattal. Megéri! Nagyon sokat dobnak rajta a valódi érzelmek, aminek az angol teljesen híján van. A magyar szinkron (Netflix elrontotta) néhol, fontos részeknél kihagy, egyszerűen kivágták, valamint a kettős mássalhangzók meg vannak vágva, ez bosszantó. Nem annyira, mint a Vajáknál, de azért na! MAFILM nem véletlenül profi csapat! Hagyni kéne az alkotásukat érvényesülni! A magyar szinkron színészek marha jók! Hibátlan az összes karakter. Talán Berlin lehetne picit karakteresebb magyarban, de 90%os munkát végeztek! Átjönnek az érzelmek is, mert igazi színészek csinálták a szinkront, ami Mesteri lett! Bármikor újra tudnám nézni! 10/10

Mrs. Fletcher:: 2019. Egy évados. HBO. Egyedülálló anya gyereke elhagyja a szülői házat. Friss hús kerül a piacra. MILF kategória! Vicces, elgondolkodató, szórakoztató és jó színészek vannak benne. 8/10

The Last Dance:: 2020. Michael Jordan és a Chicago Bulls törénete. Alapműnek mondanám. 10/10

Killing Eve:: 2018-. Várhatóan lesz folytatása. Bérgyilkos megszálltja lesz egy amatőr nyomozó, akit kirúgnak a jó megérzése miatt a munkájából, így még több ideje marad a bérgyilkos után kutatni. Humoros. Izgalmas. Kicsit butácska. Több helyen ironikus. Magával ragadó. Első évad 9/10 utána kicsit megfárad, de még mindig nézhető 7/10

Upload:: 2020- Ha csak annyit mondok, hogy Parks and Recriations alkotóitól jött egy új sorozat, már eladta magát. A töröténet 1xű: Csókát tudatát meseterséges intelligenciába töltik át és bekerül egy virtuális "mennyországba", ahol az angyalok valójában hús-vér emberek, akik operátorok egy cégnél. A többi már jön magától :) Vicces. Elgondolkodtató. Kissé romatnikus, de inkább vicces. 9/10

Dead to Me:: 2019- Folytatás várható. Christina Applegate, Linda Cardellini, Sam McCarthy, Luke Roessler. Ha tudod kik ezek, megnézed. Történet egy tragédiából indul, aminek a következménye egy erős barátság lesz. Elborult egy történtet! 8/10

Siren:: 2018-2020 Érdkes, de megosztó sorozat. Belenézel, ha első 2 rész tetszik, tetszeni fog végig. (az eredeti hang sokat dob rajta). 7/10

Witcher:: 2019- A játék függők bekaphatják :) a Witcher könyv adaptáció alapján készült. Aki nem tud évente 200 oldalt elolvasni, az inkább hanyagolja ezt a sorozatot. Egyebet elmondani nem tudok, kérem kapcsolja ki. 8/10

The Mandalorian:: 2019- Számomra ez a legjobb starwars történet, ami végre nem egy beszűkült univerzumot tár elénk a kliséivel, hanem egy kalandfilm-sorzatot. Nem árt hozzá tudni a történet hátterét, de anélkül is fogyasztható. Vicces, izgalmas, pörgős, a végén a rajzok meg külön megérnek egy misét! 9/10

Black Mirror:: 2011-től még mindig! Ha elkezded S01E01-et hagyd ki. Hidd el! Nem akarod azt látni!! Nem is olyan távoli sci-fi. A társadalmat ábrázolja úgy, mintha kitaláció lenne, de valójában nagyon sok hasonlóság van a hétköznapokkal minden téren. 10/10

Russian Doll:: 2019- Egy elég trippes sorozat. Nem tudtam hova tenni, de végig izgalmas volt. 7/10

Chernobyl:: 2019 Nagyon fontos tudni, hogy mi történt Chernobylban. Ez a sorozat gondoskodott arról, hogy ne legyen olyan könnyen elfelejtve, mit jelent az egyeduralmi vagy egypárt rendszer. Nincs mit mondani ez kötelező darab, ha még nem láttad! 10/10

Tell Me a Story:: Grimm mesék picit máshogy. Csak az első évadot ajánlom. Az 8/10.

GLOW:: 2017-2019. Drámai sorozat pankrátor csajokról, akik mindent megtesznek azért, amit kitűztek maguknak célul. Számomra nagyon motiváló egy sorozat. Csak ajánlani tudom. Nem a pankráció a lényeg benne. 8/10

Norsemen:: 2016-2020. Kizárólag az első évadot ajánlom azoknak, akik szeretik a fekete humort és a paródiát és látták a Vikings sorzat legalább első 4 évadát. Ez ugyanis a Vikings paródiája. És abból nagyon ütős! (de csak az első évad) 9/10

Disenchantment:: 2018- Simpsons alkotóinak újabb, zeitgeist rajzfilm sorozata. Belenézel: 1 rész utána úgyis megfog. 8/10

Humans:: 2015-2018 Sajnos ennek nem tudni lesz-e lezárása. Andorid robotok öntudatra ébrednek és küzdenek az egyenjogúságukért és elfogadásukért. Számomra izgalmas, érdekes sorozat volt. 8/10

Legion:: 2017-2019: Ha akarsz egy elszállós sorzatot, akkor ezt ne hagyd ki. Nem igazán tudnám összefoglalni, csak több oldalban, hogy miről szól. Nézz meg egy trailert. 8/10

The Marvelous Mrs. Maisel (2017– )

"Femináci" humorista. A történet elég jó. Az igazi feminizmus arról szólt, hogy legyen szavazati jog és választhass munkát nőként is. Úgyhogy ez nem is annyira femináci, mint a mai feminácik. A poénok ütősek és sírva röhögősek (de kizárólag csak angolul). 8/10

Ha már a "Sex Ed" említve volt, akkor nem ajánlom. Ellenben ajánlok mást:

"Everything Sucks! (2018)"-ot Főleg azoknak, akik éltek és tudatuknál voltak a 90-es években. Rengeteg utalás van ugyanis a 90es évekre, amik kellenek ahhoz, hogy megértsed. 9/10

Aztán vannak olyan sorozatok, amik örökké élnek, mint a Band of Brothers, vagy a Fargo.

2021. febr. 2. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Uhh, bocs, ez hosszú lett.
2021. febr. 2. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

+1, lemaradt: Fleabag (kizárólag angolul, nekem egy középfokúval nem okozott gondot). Ismét csak annyit írok: trailer, aztán megfog úgy is.

Ez pörgős cucc! 9/10

2021. febr. 2. 22:17
 7/7 A kérdező kommentje:
hálásan koszonom nagyon szuper sorozat ajánlásokat kaptam, koszonom szepen :))))) ♥
2021. febr. 3. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!