A Harry Potter 4 végen amikor a temetőben vannak a Harry Tom Riddle sírján áll. De ki az a Tom Riddle?
A legutolsó könyv végén írnak Harry gyerekeiről is pár sort, valószínű a filmben is majd benne lesz.
A filmek nagyon rosszak, érdemes elolvasni, jobban meg lehet érteni, nem egy ekkora őskáosz.
Én a harmadik résszel kezdtem, akkor szerettem meg.
De utána elolvastam a többit is, nem tudom mennyire fogod érteni mert tele van a könyv olyan dolgokkal amik máshogy vannak a filmben.
Igen Voldemort eredeti neve angolul Tom Marvolo Riddle,de akit te kérdeztél az az apja,mármint az apja sírja.:D
Amúgy eléggé különbözik a film a könyvtől,szerintem nem jön át a könyv igazi mondanivalója. Remélem a 7. részt nem cseszik el annyira,és remélem Daniel megtanult játszani,és érzelmeket kimutatni,mert ha nem akkor a 7. film egy óriási bukta lesz..
Én is ajánlom a könyveket,fantasztikusak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!