A Harry Potter 4 végen amikor a temetőben vannak a Harry Tom Riddle sírján áll. De ki az a Tom Riddle?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 23:03
1/18 A kérdező kommentje:
Ja és a könyv naggyából ugyan az mint a film?
2010. aug. 15. 23:05
2/18 anonim válasza:
azthiszem voldemort nagyapja, vagy apja. már nem emlékszem pontosan. bocsi.
4/18 anonim válasza:
És Tom Marvolo Riddle az Voldemort igazi neve, az eredeti nevének betűiből ki lehet rakni, hogy "I am Voldemort".
5/18 anonim válasza:
Vagyis hogy "I am Lord Voldemort".
6/18 anonim válasza:
Sőt, mondok még valamit, az összes film közül a negyedik a legrosszabb, nagyon gagyi szerintem, olvasd el a könyvet, sokkaaaaal jobb, a film a könyv meggyalázása lehetne inkább ;)
7/18 anonim válasza:
Eredeti nyelven Tom Rowle Denem, azaz Voldemort neve úgy van, h Tom Marvolo Riddle.
Már a második részben is előjön:
angol: Tom Marvolo Riddle = I am lord Voldemort
magyar: Tom Rowle Denem = Nevem Voldemort
8/18 A kérdező kommentje:
Dehát nem Tom Denemnek hívják?
2010. aug. 15. 23:13
9/18 A kérdező kommentje:
Oké most már értem csak az elöbbi kommentet még az utolsó válaszoló elött írtam.
2010. aug. 15. 23:15
10/18 anonim válasza:
ja, szerintem is a 4. a legrosszabb a filmek közül...
amúgy nagyjából ugyanaz a sztori a könyvben meg a filmben, de a könyvek mindegyik résznél jobbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!