Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nuka és Vitani Zordon gyerekei?

Nuka és Vitani Zordon gyerekei?

Figyelt kérdés

Csak Kovu nem a gyereke vagy Nuka és Vitani sem?

Mert Zira mikor Nuka meghal azt mondja vigyázz az én szegény Nukámra.

De akkor miért akart ennyire bosszút állni Zordonért?

2021. jan. 29. 16:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

hát én úgy emlékszem, mindegyik az övé... ki másé lehetett volna, ha jó ideig ő volt az egyetlen hím a falkában? :D

Zordon Kovut jelölte ki későbbi utódjának, akinek halála után száműzve lettek a Büszke Birtokról, és Zira vissza akarja szerezni a trónt, mert ugye az "jogosan" Kovut illeti. mindemellett persze mániákusan azt hajtogatja, hogy Simba ölte meg Zordont - s mivel Zordon a pasija volt, bosszút akar állni a haláláért.

gondolom azért mondja, hogy "én szegény Nukám", mert hát az ő "gyermeke" volt :D egyébként szerintem ennek a kijelentésnek nincs nagy jelentősége, csak így lett megfogalmazva, hogy érzékeltessék, valamilyen szinten ragaszkodott hozzá, és bánja, hogy gyermeke miatta halt meg.

2021. jan. 30. 23:58
 2/14 UshariScar ***** válasza:
100%
Nuka nem a gyereke ezt Zira ki is fejezi hogy Zordon vigyázz az én szegény Nukámra és nem a mi Nukánkra. Vitani se a gyereke ahogy Kovu sem. Zira nem Zordon szeretője hanem a hű követője volt még mindig :)
2021. febr. 8. 22:46
 3/14 Balasa Bence ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

A rajongók hol azt találják ki, hogy ők ketten testvérek, hol meg úgy írják, hogy Zordonnak valójában nem is született egy gyermeke sem Zirával.

Én az elsőben hiszek, vagyis Nuka és Vitani Zordon és Zira VÉR SZERINTI GYERMEKEI.

kovu esetén egy csomó különböző írást találtam. Köztük olyat is, hogy Zira megölte a kölyök szüleit, majd úgy adta elő az egészet Zordonnak, hogy a kölyök az ő fia.

2022. okt. 22. 19:09
 4/14 UshariScar ***** válasza:

Én nem hinném, hogy Zordon és Zira együtt lenének vagy lettek volna.

Azt se hiszem, hogy Nuka és Vitani, Zordon gyerekei is.

Zira: Zordon vigyázz az én szegény Nukámra.

(Ha Zordoné is lenne akkor így hangzott a mondat: Zordon vigyázz a mi szegény Nukánkra.) Ezt akkor mondta Zira, amikor Nuka meghalt.

Vitani-ról mondjuk nem tudok nyilatkozni, de őt sem hiszem.

Zordonról tudjuk, hogy csak magával törődő személy. Hogy, Kovu-t befogadta annak csak az lehet az oka, hogy kellett neki egy utód a trón öröklés végett. Zira pedig csak egy hű követője volt Zordonnak.

2022. okt. 26. 18:11
 5/14 UshariScar ***** válasza:
Persze azt nem cáfolom, hogy Zira nem volt szerelmes Zordonba. Mert lehet az volt vagy csak nagyon hűséges a "királyhoz", de egy biztos észre lehetett venni, hogy Zira nem szövetkezne más állatokkal csak oroszlánokkal ami Zordonról ez nem ismert. Ő leginkább csak más állatokkal szövetkezett. Az, hogy Zira talán szerelmes volt Zordonba nem hinném, hogy az érzés kölcsönös lett volna. Amúgy meg bárki bármit mond szerintem a legjobb páros a Zordon x Ushari.
2022. okt. 26. 18:20
 6/14 Balasa Bence ***** válasza:

5

Éppen ez a jó abban, ha több féle változata van egy - egy történetnek.

Sajnos mára a kreativitás háttérbe szorult a pénz ellenében, ezért az egyszerű rajongók sok esetben jobb munkát tudnak végezni, mint a hivatalos készítők a stúdióban.

Egy jó példa erre Vader nagyúr esete az Obi - Wan sorozatban, ahol a magyar szinkronstúdióban még arra sem vették a fáradtságot, hogy egy kicsit elmélyítsék a nagyúr hangját.

[link]

A TLK - nál az egyik kedvenc példám ugyanerre Mheetu (Mitu) története, aki Nala öccse lett volna a kora forgatókönyvben:

"egy nagyon korán törölt szereplő a történetből, mert nem is volt célja, de a rajongók később megírták Mheetu születését, életét, és halálát"

(egy angol wiki cikk fordítása a szereplőről).

Olvastam már róla úgy, miszerint ő Zordon első gyermeke, még mielőtt találkozott volna Zirával.

[link]

2022. okt. 26. 20:13
 7/14 UshariScar ***** válasza:
Igen. A rajongók elő állnak jó történetekkel. Én mondjuk Zordon és Zira kapcsolata végett köztes állapotban vagyok. De elfogadom, hogy együtt voltak. Mondjuk az érdekel, hogy a magyar szinkronba Ushari "Nagyon szépnek" nevezi Zordont amikor meg akarja mutatni Kiburinak. Persze az angolosok ezt Nagyon különlegesnek írták vagyis Ushari ezt monta "Very Special."
2022. okt. 26. 20:30
 8/14 UshariScar ***** válasza:

Érdekel helyett érdekes.

Bocsánat.

2022. okt. 26. 20:31
 9/14 Balasa Bence ***** válasza:
Ez az amiről beszéltem, egy kis odafigyeléssel lehetett volna azt is fordítani: "nagyon különleges"
2022. okt. 26. 20:37
 10/14 Balasa Bence ***** válasza:

1

Hát, egy kicsit elkésett ezzel (Zira), csak akkor érzett valamit a vér szerinti fia iránt, amikor már elveszítette.

2022. okt. 26. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!