Melyik a legjobb szitcom?
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 11:51
12/19 anonim válasza:
Úgy néz ki tévedtem! Fikázni kell mindenkit, mert mindenkinek más jön be.
De akkor miért 100%,hogy ne fikázza? Közben mindneki, akinek saját kedvencei vannak ott, le van pontozva? Hmmm, nagyon érdekes ellentmondásos közösség van itt ezen az oldalon. Kellemetlenül taszító a viselkedésetek.
13/19 anonim válasza:
Ezen az oldalon a 10 éves animefan csicskák úgyis lepontoznak, kár válaszolni normálisan!
14/19 anonim válasza:
Vannak itt értelmes emberek is. Nem csak alja nép. Ezért vagyok lelombozva. Ezért szomorú.
15/19 metaxxa válasza:
Ez nagyon függ az életkorodtól és az érdeklődésedtől is.
Csengetett Mylord? vagy Paul Shane és Jeffrey Holland előző sitcom-ja a Hi-De-Hi (magyar szinkron nincs hozzá tudomásom szerint)
De ilyen a Munkaügyek, hogy jó-e vagy sem, azt mindenki döntse el. Beugró esetleg?
17/19 anonim válasza:
De úgy is lepontozunk, mert ez a sikk.
18/19 anonim válasza:
Nekem a kedvenceim a Két pasi meg egy kicsi, a Jóbarátok, az Így jártam anyátokkal és az Agymenők.
19/19 anonim válasza:
Igényes szitkomra nincs igény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!