Melyik a 3 legjobb film számodra?
Kíváncsi vagyok, kinek mi a top3 listája a filmek terén. Nem muszáj sorrendbe, de úgy mégjobb lenne.
Nem sok klasszikus filmet láttam eddig, sőt alapból se sok filmet és már kezd zavarni úgyhogy a kihagyhatatlan, legjobb filmeket legalább mindenképpen szeretném bepótolni.
Kérem ne pontozzuk le egymást, hisz ez mindenkinek saját véleménye, ezt tartsuk tiszteletben!
Köszönöm előre is.
Lehet elég közönséges leszek, de nálam a kedvencek:
Terminator 2
Rambo: Első vér
Interjú a vámpírral
1. Ál/arc (Nicolas Cage, John Travolta) Nekem ez a top1 , pedig van amit jobban szeretek, mégis ez nálam az első.
2. Halálsoron - nincs mit hozzáfűznöm :)
3. Armageddon - bármikor, akárhányszor végig tudom nézni
Persze sorolhatnám sorba, Mátrix, Gyűrűk Ura, Harry Potter, Alien, Star Wars, Con Air, Apocalypto kevesebb film van amit nem szeretek, mint amit igen.
Könnyebben határozom meg, hogy az amerikai vígjátékokat nem szeretem, sőt alapvetően a vígjátékokat, nekem erőltetettek. Kevés van amit igazán élvezek és amin valóban tudok nevetni, így nem is erőltetem magam.
Jobban szeretem a fantasy, sc-ifi, akció vonalat, a hétköznapi filmeket kevésbé, hisz amúgy is itt az ember saját élete, minek nézzem ugyan azt :D
Tudom, ez nem volt kérdés, de azért hozzáfűztem :)
Kamera által homályosan
Jurassic Park
Mennyei királyság
Jurassic park
Jumanji
Gyűrűk ura trilógia
Leon a profi
Az ügyfél
Kedves ellenségem
Jurassic Park
Tökéletes trükk
Halálsoron
Legjobb listát nem írnék, mert filmek terén elég igénytelen vagyok. Megelégszem az ezredik tucat tini horrorral is esténként.
A kedvenc filmem az Igenember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!