Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a 3 legjobb film számodra?

Melyik a 3 legjobb film számodra?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, kinek mi a top3 listája a filmek terén. Nem muszáj sorrendbe, de úgy mégjobb lenne.

Nem sok klasszikus filmet láttam eddig, sőt alapból se sok filmet és már kezd zavarni úgyhogy a kihagyhatatlan, legjobb filmeket legalább mindenképpen szeretném bepótolni.

Kérem ne pontozzuk le egymást, hisz ez mindenkinek saját véleménye, ezt tartsuk tiszteletben!

Köszönöm előre is.

2021. jan. 29. 10:16
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
71%

Nagymenők

12 Dühös ember (1957)

Cigányok ideje

(de az nekem teljesen más, hogy miket tartok a legjobb filmeknek és, hogy mik a kedvenceim.Ezek a kedvenceim)

2021. jan. 31. 21:55
 22/26 anonim ***** válasza:
40%

Szóval ezekből a válaszokból lejött, hogy lényegében nincsenek újnak számító jó filmek :D

Top 3 listát képtelenség lenne összerakni, ezért csak egyet írok aminek a legelső katarzis szerű erzesemet köszönhetem:

Fight club

2021. jan. 31. 22:33
 23/26 anonim ***** válasza:
36%
Nem az volt a kérdés, hogy elmúlt 3 évből mi a kedvenc. Jó lenne nem trollkodni téma tereléssel!!
2021. jan. 31. 23:43
 24/26 anonim ***** válasza:
54%

Egy kis segítség, én (többek között) innen kezdtem el kiválogatni a megnézendő és kedvenc filmjeimet:

[link]

De van sokféle honlap, ahol "minden idők legjobb filmjei" szerepelnek.

2021. febr. 1. 00:11
 25/26 anonim ***** válasza:
54%
2021. febr. 1. 00:25
 26/26 anonim ***** válasza:
53%

Ha már ilyen internetes filmes toplisták: szerintem a Letterboxd top250-je a legjobb és legkiegyensúlyozottabb, mivel az áll legközelebb a művész-és a közönségfilmek ideális arányához.

[link]

2021. ápr. 1. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!