Melyik a 3 legjobb film számodra?
Kíváncsi vagyok, kinek mi a top3 listája a filmek terén. Nem muszáj sorrendbe, de úgy mégjobb lenne.
Nem sok klasszikus filmet láttam eddig, sőt alapból se sok filmet és már kezd zavarni úgyhogy a kihagyhatatlan, legjobb filmeket legalább mindenképpen szeretném bepótolni.
Kérem ne pontozzuk le egymást, hisz ez mindenkinek saját véleménye, ezt tartsuk tiszteletben!
Köszönöm előre is.
Nagymenők
12 Dühös ember (1957)
Cigányok ideje
(de az nekem teljesen más, hogy miket tartok a legjobb filmeknek és, hogy mik a kedvenceim.Ezek a kedvenceim)
Szóval ezekből a válaszokból lejött, hogy lényegében nincsenek újnak számító jó filmek :D
Top 3 listát képtelenség lenne összerakni, ezért csak egyet írok aminek a legelső katarzis szerű erzesemet köszönhetem:
Fight club
Egy kis segítség, én (többek között) innen kezdtem el kiválogatni a megnézendő és kedvenc filmjeimet:
De van sokféle honlap, ahol "minden idők legjobb filmjei" szerepelnek.
Ha már ilyen internetes filmes toplisták: szerintem a Letterboxd top250-je a legjobb és legkiegyensúlyozottabb, mivel az áll legközelebb a művész-és a közönségfilmek ideális arányához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!