Miért is nézzem meg a Ponyvaregényt? Okokat, érveket kérek, köszi :)
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 23:09
2/7 anonim válasza:
Amiért bármilyen másik filmet is megnézel.
Nézz előzetest, ha bejön, nézd meg. Vagy ha olyan ember ajánlotta, aki ismer téged, akkoe nézd meg. Ha esetleg számít neked, hogy a szakma és a nézők is jó filmnek tartják, akkor nézs meg.
Ha nem érdekel Tarantino, mert nem a te ízlésed, akkor hagyd a fenébe. :)
Szerintem nagyon jó film. Zseniális párbeszédek, szórakoztató. Párszor már láttam és szinte egyre jobban szeretem.
3/7 anonim válasza:
Miért kell erről meggyőzni? Ha megnézed lehet lesz egy kellemes élményed.
4/7 anonim válasza:
Mert szórakoztató, meg mert kultfilm.
Egyébként nem kötelező megnézni. Ha nem érdekel, ne nézd meg.
5/7 anonim válasza:
Puska kellett volna ehhez a melóhoz!
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, azóta megnézted-e, de én kb. 3 hónapja láttam először, és hatalmas kedvencem lett. Szerintem tökéletes kezdés Tarantino filmjeihez, nagyon átjön benne a stílusa. Igazából ezt a filmet látni kell, utána lehet csak róla beszélni, mert így nagyon nehéz megmagyarázni, hogy miért is jó, egy olyannak, aki nem látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!