Zordon befogatta Kovut vagy vér szerinti fia?Vagy egyszerűen Zirának volt Zordon után még egy párja?
Egy másik kérdés:
Nektek ki a kedvenc szereplőtök az oroszlánkirályban?
Meg az a történet amit Kopáról írtam nem mondtam, hogy igaz :)
Csak gondoltam elmondom van egy ilyen változat is amikor ez a valaki írja: [link] van több része asszem 20 ez az első megkell keresni az oldalon
ezt csak valaki kitalálta nem mondtam, hogy igaz :)
Jo
Sztem zárjuk le hogy mindenre van magyarázat
Kivétel az oroszlán királyt xdxd
De tényleg jó mese ennyi idősen is :)
17l
Nem Nuka sem Zordon gyereke. Ezt ebből ki lehet találni.
Zira:Zordon vigyázz az én szegény Nukámra.
Ha Nuka tényleg Zordon gyereke lenne akkor ezt kelett volna mondani hogy.
Zira:Zordon vigyázz a mi szegény Nukánkra.
Azért tanította Kovut mert amikor Zira elmeséli Kovu eredet történetét akkor megemlíti hogy Kovu Zordon rémuralma alatt született és Zordon befogadta Kovut és kiválasztotta új királynak.
Rafiki megemlíti az oroszlán őrség című sorozatban hogy Zira csak a hű követője volt Zordonnak. Szerintem aki szerelmes Zordonba az Ushari mert azt mondta Kiburinak hogy mutatok valami szépet és ott megmutatta Zordon tűz szellemét.
egyébként legalább azt megtudtuk,hogy Kovu nem vérszerinti
Igazából az volt a kérdés :)
meg amúgy megnéztem a második résztés Nuka ezt mondja:
"nem is Zordon az apja csak befogatta"
https://www.youtube.com/watch?v=1FXxc7SoxVA&list=PLZm5Vj-RJd.. 1:36 körül:
Asszem meg van hova tűnt Kion:Itt ő még gyerek de Kiara és Kovu ott van felnőttként.ennyivel késöbb született
Én viszont nem láttam az elejeét.(amikor elkezdődött a sorozat).Ott gyerek Kiara?Mert ha igen hogy lehet hogy Kiara felnő míg Kion mindig kölyök (ez az utolsó rész)
Nem ,az orszlán őrségben Kiara és Kion kb.ugyanannyi idősek
És ugye a 2.rész elején van hogy Kovu és Kiara találkoznak ez szinte csak bevezető volt és felnőnek
De az oroszlán őrségben még mindig kicsik,ezzel nem is lenne gond de az egyik részben Kion összefut Zirával és Kovuval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!