Zordon befogatta Kovut vagy vér szerinti fia?Vagy egyszerűen Zirának volt Zordon után még egy párja?
Egy másik kérdés:
Nektek ki a kedvenc szereplőtök az oroszlánkirályban?
De most Kovuról van szó,ugyanolyan sebhelye van mint Zordonnak de nem apja
És zira miért akarna bosszút állni zordonon hq nem szeretné?
Nem,egyébként Nuka és Vitani Zira és Zordon gyerekei
Van egy családfa
Most ha neked van egy örökbe fogadott öcséd testvérednek hivod akkor is nem?
Sztem csak erről van szó Vitaninal is
Jó akkor elméletileg Kopa nem létezett (de szimba zirát ezért kuldte el mer megökte kopát)
De tegyük fel
De Kion akkor is létezik,ő hol van ilyenkor? Amerikában ? :D
Zavaros az egész. :D
Én olyan sztorit is hallottam, hogy Zordon az apjától Ahaditól kapta a sebhelyet.
A könyvben a bivalyt említik,
az Oroszlánőrségben pedig a kígyót... az új filmben pedig Mufasát.
A Kopás dolgot úgy tudom, hogy
Zira ölte meg, bosszúból Zordon halála végett. Emiatt Szimba száműzte őt és a "híveit"(a Zordföldieket). A Kopával történtek miatt alakult ki nála a túlféltés és ezért nem engedte el egyedül sehova Kiarát a 2.részben.
Zirának a kölykei... Nuka Zordon és Zira fia, ez biztos.
Kovut én úgy tudom, hogy Zordon csak befogadta. Ha belegondolunk akkor Nuka a 2. részben kimondta, hogy "Nem is Zordon az apja, csak befogadta". Illete az időeltolódás is...
Az anyja szerintem biztosan nem Zira.
Vitaninál már megint zavaros a történet. Egy elmélet szerint lehet Tama az anyja, vagy akár Nala. Itt is időeltolódás van... Nala kiesett, mert Kiara egyidős Vitanival. Kiara apja pedig Szimba. Más esetben egyszerre kellett volna születniük Nalatól, akkor pedig Szimba lenne az apja neki is. Ebben az esetben véletlenül sem került volna Zirához.
Így marad Tama, vagy Zira. Mindenki máshogy gondolja, de én Tama-t tartom valószínűbbnek, vagy egy teljesen más "ismeretlen" oroszlánhölgyet.
Mivel Vitani az Oroszlánőrségben kimondta, hogy "Kovu a testvére", ezért egy szülő biztosan közös. Az a szülő szerintem Zordon.
Ha belegondolunk Zordonnak még volt ideje befogadni Kovut, így Ő lehet Vitani apja is. Az anyjuk nem lehet közös, mert Kovut nem köti vér Zordonhoz.
Nekem az elméletem az, hogy Zordonnak egy fia született. Az Nuka és, Zira az anyja.
Vitaninak is ő lehet az apja vagy Tamatól vagy egy "ismeretlen" oroszlánhölgytől.
Kovut pedig befogadta és nem köti rokoni viszony hozzá.
Én úgy vagyok vele, hogy mivel több változat is van, így mindenki bízza arra, hogy melyik verzió a szimpatikusabb neki. :) Én így tudtam kilogikázni.
A kedvenc szereplőm Mufasa.
Sarabit, Szimbát is nagyon kedvelem, illetve a Timon + Pumba triot. :D
Basszus, most olvastam vissza és lett benne egy kis gubanc. :D Ezért bocsi, csak már este van.
A lényeg az lett volna, hogy Kovut Zordon csak simán befogadta. Rokoni kapcsolat semmiképp nem köti hozzá.
Vitaninak valószínüleg, Ő az apja, hiszen még Kovut betudta fogadni. Magyarán akkor még élt, amikor Vitani született.
Szerintem Vitaninak Zordon az apja és Tamától, vagy egy teljesen "idegen" oroszlánhölgytől született.
Az Oroszlánőrséges mondatát Vitaninak pedig annak tudom be, hogy mivel Zira együtt nevelte őket, így testvérének tartotta és úgy tekintett rá.
Annyira zavaros ez az egész.Azt minden elmélet igazolja, hogy Zordon a karmolása után lett átnevezve.De egyáltalán mi volt elötte a neve?Scar?Taka?És kinevezte át?Ő maga?Vagy mufasa?Egyáltalán hogy kapta?Kobrától?Bivalytól?Ahaditól?Mufasatól?Láttam olyan videót ahol Ahaditól kapta.Az újfilmben Mufasatól.Egyszer olvastam hogy bivalytól.Az őrség szerint meg kobrától.
Annyi elmélet van.Melyik lehet az igazi?Egyébként Kopáról van egy olyan történet, hogy Zira csak nagyon összekarmolja Sarabi pedig elviszi őt valami helyre és a kettő után valamikor visszatér felnőttként.Meg szerelmes Vitaniba.
Hajjaj melyik az igazi?
Mire ezt kibogozzuk!
Kion meg szerintem azért nincs a kettőben mert akkor még nem terveszték. Ilyen egyszerű :)
Egyébként Zira szereti Zordont.A kettőben mikor Kiara "összecsatolta" a két oroszlán csapatot Zira látja hogy csak ő maradt.Rá támad Szimbára és ezt mondja: "Ezt érted teszem Zordon"
Megakarja bosszúlni Zordon halálát mert szerette
Kérdező de ha Zira szerete Zordont akkor miért mástól van a gyerekei ?
Amúgy Zordon angol neve az hogy Scar. Taka a könyv szerint az eredeti név. Az oroszlán őrség készítői szerint Askari volt a neve(Nem összekeverendő avval az Askarival aki az első őrséget vezette). Kopáról van könyv de abba nincs ilyen hogy Zira összekarmolja. A könyv úgy ér véget hogy Simba visszafoglalja a trónt egy Kesho nevű gepárdtól és Simba lesz onnantól újra a király. Kopa meg haza kíséri Zordföldére Asante nevű hiéna barátnőjét. Miután Asante apja Fisi meghalt. És itt ér véget az egész Kopa sztori és a könyv végén írják hogy találkozz Kiarával.
Meg akkort mért tanítja Kovunak azt ,hogy Szimba megölte Zordont meg kell boszulni?Meg miért mondja: "Ezt érted teszem Zordon"
lehet inkább úgy nézett rá mint példakép?mint a gonosz oroszlánok legjobb vezetője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!