Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem érzitek szexistának, hogy...

Nem érzitek szexistának, hogy pont Samantha Jones-t írták ki a Sex and the City-ből?!

Figyelt kérdés
Samantha testesítette meg a női szabadságot, a feminizmust, hogy nem kell minden nőnek megházasodni. Erre kiírják.

2021. jan. 24. 22:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

9-es, a szabad szexualitásba, és a döntéshez való jogba beletartozik minden. A házasság is, amit Samantha nem választott. Charlotte viszont a kötelező férjhezmenés-gyerekszülést választotta, és erőltette végig a sorozatokban, filmekben. Na, ez a különbség. A szabad döntés.

10-es, köszönjük, te orbánista future-tenyészkanca.

2021. jan. 24. 23:10
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Attól még, hogy valaki szexistának tartja a sorozatot, nem lesz fidesz szavazó. Ezért utálom a politikát. Ha nem az egyik oldalon vagy, akkor biztos a másikon. Pedig a legszívesebben mindegyikőtöket kilőném a Napba, hogy égjetek porrá, fideszest és ellenzékit egyaránt.
2021. jan. 24. 23:22
 13/22 anonim ***** válasza:
61%

"Samantha testesítette meg a női szabadságot, a feminizmust, hogy nem kell minden nőnek megházasodni. Erre kiírják."

Nem ezt testesítette meg,hanem a viselkedését ami alkalmatlanná tette rendes kapcsolatra.

Mind a 4 nő megtestesítette azokat a tulajdonságokat ami elriasztja az összes férfit .

2021. jan. 24. 23:39
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Öhm, Samantha azért nem lesz benne a folytatásban, mert az őt alakító színésznő, Kim Cattrall nem hajlandó elvállalni a szerepet. A Carriet formáló Sarah Jessica Parkerrel való hihetetlen sok konfliktusa miatt van ez, és eddig pl. ezért nem is készült folytatás. Mással meg már nem akarták helyettesíteni, így maradt a kiírás. Ebben pont nincs semmi szexizmus. A sorozatban már annál több.
2021. jan. 25. 01:28
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ott a pont.
2021. jan. 25. 08:03
 16/22 anonim ***** válasza:
59%

Ilyen stílussal nem vagy jobb, mint Orbán vagy bármelyik parlamenti idióta, remélem tudod.

Amúgy megnyugodhatsz, már most külföldről írok, ahol éppen egyetemet végzek, mert elég komoly céljaim vannak, szóval veled ellentétben nem egy vacak sorozat a legfontosabb dolog az életemben. Viszont igen, szeretnék majd gyereket és örülök, hogy neked ilyen mentalitással sosem lesz.

22L

2021. jan. 25. 08:14
 17/22 A kérdező kommentje:
Ja, mert csak annak lehetnek "elég komoly céljai", aki külföldi egyetemen tanul... Aham. Értem. Tehát, aki egy magyar orvosi, jogi vagy műszaki képzést végez el, annak nincsenek "elég komoly céljai". Köszi, ma is tanultam valamit.
2021. jan. 25. 12:15
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
Kim Cattral ki nem állhatja sjpt ezért nem megy vissza egy amúgy is haldoklásra ítélt sorozatba. Húzz innen a politizálásoddal
2021. jan. 25. 16:51
 19/22 anonim ***** válasza:
49%

Sehol nem írtam, hogy a komoly célokhoz kell a külföldi egyetem, de általában erre utal és van mellette egy nívó. Sehol nem írtam általánosítást, ellenben szerinted "orbánista future-tenyészkanca" vagyok, amiért gagyinak tartom a sorozatot. Érzed, hogy miért visszás a gondolkodásod, vagy magyarázzam el neked? :)

22L

2021. jan. 25. 17:33
 20/22 A kérdező kommentje:
19, az komoly komment :D Tehát (a korábbi kommentemre hivatkozva) pl egy magyar orvosi vagy jogi egyetem nem utal komoly célokra és nincs mellette nívó? :D Gondolom, mondod ezt valami random bölcsész vagy közgáz karról :D
2021. ápr. 18. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!