A Több mint testőr telenovella végéről lenne pár kérdésem. Egyszer ki az a festő csaj a végen, aki mondja a férjének és gyerekének, hogy most már meg van mindene? Samantha és Ánghela boldogan élnek? Nem hallt meg Willy és Juan Marcos?
Maria Fernanda él? Miguel és Fabiola meghalnak? És mi lesz a lányukkal?
Előre is köszii. Csak a végen olyan gyorsan vitték a képeket, hogy nem lehetet látni mindent.
én eredetiben is néztem, igen, akkor is zavaros volt...
a csaj, aki festő volt, az Emma, Juan Marcos húga, aki kb. 70 rész óta benne se volt, miután férjhez ment... az utolsóra visszahozták. Samantha és Angela igen, megtalálták a boldogságot, Willy és Juan Marcos is él (aki ezek szerint legyőzte a tumort, vagy legalábbis még nem végzett vele a betegség). soknál látszott úgy, hogy halottak, Clara, Willy, Fernanda lánya, de mégis életben maradtak... szóval Fernanda lánya is, igen (ő térdelt a végén Fernanda sírjánál). Miguelék se haltak meg, Fabiolának amúgy is könnyebb sérülése volt, mikor Yvonne hasbaszúrta, Miguelnek se volt olyan súlyos a sérülése sztem. szóval a lányukat biztos ők nevelik :) Yvonne és Jesus fiát neveli majd Lady.
remélem, tudtam segíteni :)
Akkor bocsi, köszi a segítséget. Most már kicsit jobban tetszik a vége. :)
Amugy Fabiola, hogy ismerkedett meg a Hóhérral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!