Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Sweet Home című dél-koreai...

A Sweet Home című dél-koreai sorozatot látta valaki közületek?

Figyelt kérdés
Én ma fejeztem be és nagyon kíváncsi lennék mások véleményére. Hogy tetszett? Ki volt a kedvenc karakteretek?

2021. jan. 22. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem.
2021. jan. 22. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam,és szerintem az tavalyi év egyik legjobb (koreai) sorozata lett - ha nem a legjobb. Mind a karakterek,mind a történt és a színészek játéka brilliáns.

A kedvencem Hyunsoo, Jisu, Dusik és Gilseop volt. Illetve nagyon ingadozott nálam Eunhyuk is.(

A véleményével voltak problémáim néha.)

Mi a te véleményed kedves kérdező?

2021. jan. 23. 06:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is láttam. Bár kicsit többre számítottam ( helyenként többet ugrottak az időben és ezt nem érzékeltették eléggé; illetve pár karakterről több bemutatást vártam) Ezektől függetlenül viszont nagyon jó volt.

Dusik, SangWook, Eunhyuk. Ők voltak a kedvencek.

2021. jan. 23. 17:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon tetszett, szerintem hihetetlenül zseniális sorozat volt, bár egyetértek a hármassal abban, hogy az egyes karakterek hattérsztorijait részletesebben is kidolgozhatták volna, bár ahhoz nyilván több epizód kellett volna. Nekem tetszett az, hogy néha össze-vissza ugráltak az időben, én személy szerint jobban szeretem ezt, mint amikor kronologikus sorrendben mutatják be az eseményeket.

Nekem Jae Heon lett az elsőszámú kedvencem, nagyon szerethető volt, és... (inkább nem spoilerezek, hátha valaki olyan is olvassa ezt, aki még nem látta, de szeretné megnézni.)

Emellett Sang Wook-ot én is nagyon szerettem, az elejétől kezdve egy érdekes karakter volt és ahogy egyre inkább kibontakozott az ő története, úgy kedveltem meg őt egyre jobban. És persze Hyun Soo-t is szerettem, bámulatos volt látni, ahogy az eleinte öngyilkosságra készülő srác egyre inkább (túl)élni akar.

Eun Hyuk-ot kezdetben én sem tudtam hova tenni, hol bírtam, hol kevésbé, de a végére őt is sikerült megszeretnem, ahogy a többieket is.

Összességében tényleg nagyon tetszett ez a sorozat, rengeteget izgultam rajta, néhol elgondolkodtatott, néhol bőgtem mint rajta, mint egy óvodás, néhol pedig felnevettem. Szóval azoknak, akik még nem látták, nagyon tudom ajánlani, feltéve, ha bírják a brutalitást.

2021. jan. 23. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszett, annyira, hogy utána a képregényt is elolvastam. Én odáig vagyok az ilyen apokalipszis témájú filmekért és sorozatokért, az meg csak plusz "pont" volt hogy még koreai is, mert a koreai sorozatokat is imádom, szóval nekem ezek miatt már tökéletes volt. :D De a történet és a karakterek is nagyon jók voltak szerintem, kb 2 nap alatt ledaráltam az összes részt. Kedvenc karakterem különösebben nem volt, talán a vallásos/kardos csávó, na meg a főszereplő. :)
2021. jan. 25. 16:45
 6/8 nincsnevem:) ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon tetszett a sorozat. Eleinte kicsit olyan vegyes érzéseim voltak a sorozattal kapcsolatban, de ahogy haladtam a részekkel, nagyon megtetszett. Örültem volna, ha több epizód lett volna, mert akkor egy pár karakternek a háttérsztoriját bemutathatták volna kidolgozottabban. A kedvenc karaktereim: Hyun-Su hiszen ő a főszereplő :D , Eun-Yu Eleinte nem nagyon tetszett a karakter, de ő is a szívembe lopta magát a sorozat végére és persze Pyeon. Tegnap fejeztem be a sorozatot. Látom mikori a kérdés, szóval nem hiszem, hogy jön rá bármilyen válasz :D Csak azt sajnálom, hogy még mindig nem jelentették be a második évadot (Pedig Koreában és sok környező országban ez top 1-es felkapott sorozat volt, amerikában pedig a top 7), és attól félek, hogy már nem is fogják :(.
2021. máj. 21. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Srácok nagy kérdés az utolsó rész utolsó részébe mikor viszik elfele ki volt az aki felébresztette én nem emlékszem O.O
2021. jún. 15. 01:23
 8/8 nincsnevem:) ***** válasza:
100%

7.

Felvette a Gengszter kinézetét a másik szörny, ő ébresztette fel.(akivel harcolt Hyun su, bocsi, nem emlékszem a nevekre :( )

2021. jún. 24. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!