Tudnátok ilyen Koreai sorozatot mondani?
Romantikus
Kezdetben a fiú nem szereti viszont a lányt
Újabb sorozat legyen (szóval kb olyan 2013-14 utáni)
Nem vagyok robot
Heirs
Do Bong Soon, a kemény csaj
Love in trouble
Töltsd le a Viki nevű alkalmazást. Ott kínai, Koreai, japán, thai... nyelvű sorozatot találsz feliratosan. Nem mindegyik van felirattal, de ha rá kattintasz az adott sorozatra, akkor ott vannak, hogy hány százalékra van lefordítva az adott rész.
The Greatest Love
You Are Beautiful
A Backstreet Rookie-t nem ajánlom, rettenetes a forgatókönyv (annyira kár, mert egy rakat jó színészt szedtek össze) és ott van az a rasszistán megalkotott karakter is...
#7, szerintem nem rettenetes a forgatókönyv, habár elég kiszámítható. Valószínűleg a humora miatt érzed gáznak, ez a fajta humor van, akinek bejön, és jól szórakozik rajta (pl. én), más meg nagyon cringenek tartja.
Személyes véleményem szerint az a karakter nem rasszistán van megalkotva, hanem egyszerűen csak rajong a reggae zenéért, és Bob Marleyt utánozza, mint nálunk a koreabook, amikor a koreaiakat utánozzák. :D Mivel ez egy alapból túlzásokat alkalmazó sorozat, gondolom azért alapoztak itt is a sztereotípiákra, amikor a karaktert megalkották, de sterintem semmiféle rasszista szándék nem vezette a készítőket. És azért valljuk be, tényleg akadnak ilyen emberek. :D
Rich man
The legend of the blue sea
Drinking solo
A poem a day
To the beautiful you
Choco bank
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!