Tudnátok mondani olyan romantikus sorozatot ahol vegül a lány a masodik fiút válassza? Mindegy hogy koreai kinai japan tajvani Minden hogy érdekel
Mi az, hogy a "második fiú"?
Koreában sorszámozva vannak az emberek?
A másodhegedűs srácra gondol a kérdező.
És ilyen pl a Dream High
A Paradise Kiss is ilyen.
Én mondjuk végig nagyon szerettem ezt az animét, de mikor a végén kiderült, hogy nem az első fiút választja kicsit csalódtam. Értem én, hogy szép, meg "tanulságos", de nekem akkor sem jött be annyira ez a befejezés.
Amúgy a történet röviden annyi, hogy van egy középiskolás lány, aki meg akar felelni az anyjának, ezért sokat tanul. A Paradise Kiss egy "márka", amit főiskolás diákok működtetnek (boltokban nem kapható). Az egyik tag meglátja az utcán a lányt, és rá akarja venni, hogy csatlakozzon hozzájuk. Itt jön a képbe a másik főszereplő, aki nyomulós, de mégsem az a megszokott rosszfiú, aki egyébként a márka tervezője. A lány egy idő után beleszeret, még az első szerelmét is félrelöki, mert rájön, hogy igazából nem is szerelmes belé annyira. Félbehagyja az iskolát, hogy modell lehessen, és mert az anyja nem támogatja ebben. Az első szerelme érdeklődni kezd, hogy mégis mi lett vele, megpróbálja visszavinni a suliba, de a főszereplőt nem igazán érdekli.
Eddig mondom el, hogy azért legyen majd valami meglepetés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!