Spoiler! A hatodik érzék c. film cselekményére csak én jöttem rá azonnal?
Ma néztem meg a filmet, de sok helyen olvasom most, hogy nagyon csavarosnak írják a filmet, meg Shyamalan-hoz híven csavar van a végén...
Ehhez képest hamar leesett nekem, hogy a Bruce Willis karaktere halott. Még mielőtt elkezdte volna mondani a gyerek, hogy szellemeket lát amikor a kórházi ágyban vagy hol felfedi neki.
A netes fórumokon ezzel szemben sok helyen olvasom, hogy meglepőnek találták.
20: Egy elvetemült, agresszív huligánt elkapnak gyilkosságért, és évekre elítélik. Két év börtön után lehetősége nyílik részt venni egy különleges kísérletben, ami mindössze két hétig tart, és utána szabad lesz, állítólag garantált, hogy soha többé nem kerül börtönbe. Kap is az alkalmon. Mint kiderül, a kísérlet olyan eredményt hozott, hogy az erőszak puszta gondolatától fizikai rosszullét tör rá, nem képes többé agresszív dolgokra, ugyanakkor védekezni sem, ha megtámadják.
Szerintem semmi bonyolult nincs benne. Esetleg felirat nélkül nézted? :) Az Űrodüsszeiát aláírom, az tényleg olyan, főleg a befejezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!