Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Spoiler! A hatodik érzék c....

Spoiler! A hatodik érzék c. film cselekményére csak én jöttem rá azonnal?

Figyelt kérdés

Ma néztem meg a filmet, de sok helyen olvasom most, hogy nagyon csavarosnak írják a filmet, meg Shyamalan-hoz híven csavar van a végén...

Ehhez képest hamar leesett nekem, hogy a Bruce Willis karaktere halott. Még mielőtt elkezdte volna mondani a gyerek, hogy szellemeket lát amikor a kórházi ágyban vagy hol felfedi neki.

A netes fórumokon ezzel szemben sok helyen olvasom, hogy meglepőnek találták.

2021. jan. 18. 15:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azért néztem meg, mert spoilerezték és úgy már érdekes lett
2021. jan. 18. 18:38
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

"Ehhez nem kell úgy odaülni. Elmondják benne a legelején. Ez ugyanolyan mint a Harcosok Klubja. Ott is legkésőbb amikor f.szikám össze veri saját magát a melóhelyén mindenkinek leesik, hogy miről van szó. A fogatlan gyári munkások meg ott visongatnak a végén hogy mekkora csavar, miközben csak hogy nem a szádba rágják hogy mi is a szitu. Ha nézed is a filmet meg nem vagy teljesen gyökér akkor leesik elég gyorsan."

A harcosok klubbjában abszolút nincs rá semmi nyom hogy miről is van szó. Ezért is lett kultfilm

2021. jan. 18. 18:41
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

13

De pont hogy elég egyértelmű az első perctől kezdve. Azért lett kutl film mert az egyszerű embereknek készült és ők azt hiszik, hogy ez egy nehezen értelmezhető művészfilm. Közben egy kiszámítható uncsi vontatott film.

2021. jan. 18. 18:46
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
A Harcosok klubja egy regény adaptációja.
2021. jan. 18. 19:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az amikor olyan filmet lát az ember,amit még a legvégén se igazán ért.2001: Űrodüsszeia,Mechanikus narancs pl.
2021. jan. 18. 19:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk pont a Harcosok klubjánál már jó ideje nem szokás a csavart emlegetni, ellenben a fogyasztói társadalommal és a toxikus maszkulinitással szembeni kritikájával, ami sokkal inkább hozzájárult a kultfilmmé válásához.

Aki meg úgy érzi hogy kénytelen prolizni egy hollywoodi filmről szóló kérdés alatt, annak komoly önértékelési problémái lehetnek és nem hiszem, hogy kifejezetten az értelmiséghez tartozna.

2021. jan. 18. 20:53
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
15: A Mechanikus narancsban mi a nem érthető?
2021. jan. 18. 21:03
 18/22 anonim ***** válasza:
17.:Nem emlékszem már,régen láttam,csak arra emlékszek hogy nem értettem.De ha elmagyarázod okosabb leszek. :)
2021. jan. 18. 21:07
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
18: Tudnom kellene, hogy mit nem értettél. Ugyanis szerintem technikailag egy totál közérthető film.
2021. jan. 18. 21:12
 20/22 anonim ***** válasza:
19.:Az egész történetet nem értettem.De ha nem tudod elmagyarázni,akkor inkább nem erőltetem,bocs. :)
2021. jan. 18. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!