Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc régebbi,...

Melyik a kedvenc régebbi, szinkronizált rajzfilmsorozatod? (mondjuk 2000 előttiek közül)

Figyelt kérdés

Nekem Tom és Jerry a megunhatatlan, ugyanúgy élvezem, mint gyerekkoromban. Kizárólag a 70-es évek előtti szériákra gondolok! Azokból pedig, amik kerek, egész történetre épültek, a Nils Holgerssont imádtam. Mind a karakterek, mind a történet szerintem fenomenális.

Pár cím, a teljesség igénye nélkül:

A gumimacik

A Jetson család

Balu kapitány kalandjai

Csip-csup csodák

Dexter laboratóriuma

Egyszer volt…

Fecsegő tipegők

Frédi és Béni

Hupikék törpikék

Johnny Bravo

Kacsamesék

Kérem a következőt!

Mézga család

Pindúr pandúrok

Scooby-Doo

Tini Nindzsa Teknőcök

Turpi úrfi

Írhattok többet is, pici indoklást is szívesen olvasok, ha van hozzá kedvetek :-)

2021. jan. 16. 18:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Valamikor a 80-as évek végén ment a Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal( igen, baromi öreg vagyok) akkor még férfi szinkron volt Akka hangja. Kedvenc volt az Elveszett világok c. mese is, a betétdalt imádtam( azt hiszem Kovács Kriszta) A Mézga család, vagy a Kukori és Kotkoda, Vízipók-Csodapók. A korai 90-es évekből a Gumimacik, A kiskutya kalandjai.
2021. jan. 17. 00:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából ezek, mint neked. Talán a Bolondos Dallamok, Tazmánia, Macskutya, Macilaci, Speedy Gonzalez,Kengyelfutó gyalogkakukk, ami kimaradt. Gyerekkoromban parabolán angolul fogtuk a Cartoon Networköt :D
2021. jan. 17. 12:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Fecsegő tipegőket én is szerettem :)

Kumba, a fehér oroszlán

Punky Brewster

Pufóka

Ezek jutottak eszembe, de biztos sok van még :)

2022. márc. 16. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!