Melyik a kedvenc régebbi, szinkronizált rajzfilmsorozatod? (mondjuk 2000 előttiek közül)
Nekem Tom és Jerry a megunhatatlan, ugyanúgy élvezem, mint gyerekkoromban. Kizárólag a 70-es évek előtti szériákra gondolok! Azokból pedig, amik kerek, egész történetre épültek, a Nils Holgerssont imádtam. Mind a karakterek, mind a történet szerintem fenomenális.
Pár cím, a teljesség igénye nélkül:
A gumimacik
A Jetson család
Balu kapitány kalandjai
Csip-csup csodák
Dexter laboratóriuma
Egyszer volt…
Fecsegő tipegők
Frédi és Béni
Hupikék törpikék
Johnny Bravo
Kacsamesék
Kérem a következőt!
Mézga család
Pindúr pandúrok
Scooby-Doo
Tini Nindzsa Teknőcök
Turpi úrfi
Írhattok többet is, pici indoklást is szívesen olvasok, ha van hozzá kedvetek :-)
Hasonló az ízlésünk. Nekem is a "Tom és Jerry" és a "Nils Holgersson" tetszenek talán a legjobban (de azokat mindet szeretem, amiket írtál). Szeretem még a "Mila, a szupersztár"-t is, illetve a "Bátor, a gyáva kutyát".
Tudom, nem a reklám helye, de volt egy nagyon igényes francia rajzfilmsorozat, "A szabadság gyermekei", amiről kérdést is raktam ki, de sajnos senki sem tudja, honnan lehetne megszerezni az egészet magyar szinkronnal (tudok franciául, de mégis visszanézném magyarul is):
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Köszönöm szépen a választ. Az MTV-archívumból elvileg nem adnak ki olyan tartalmat, amihez nincsen személyesen köze az embernek (nem szerepelt benne, stb.). Legalábbis nekem ezt mondták, amikor ilyenekkel próbálkoztam, és a szabályzatukban is úgy emlékszem, hogy ez állt akkor (jónéhány éve leveleztem velük). Valószínűleg csak annyi remény van, hogy valaki felvette VHS-re.
A filmkatalogus-on szerintem nincsen, a port.hu-ra is csak valaki azután tette fel, miután én előkotortam a VHS-eim közül azt a két részt, ami a youtube-on fent van. De majd kirpóbálom, hátha lesz jelentkező.
"A hegy gyomrában" nem került fel közben netre (azt annyira nem figyeltem)?
Fogjunk össze, és írjunk? Lehet, hogy naív gondolat, de más ötletem nincsen. Ha gondolod, egyeztessünk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!