Mi a kedvenc rajzfilmsorozatod?
Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 21:48
1/11 anonim válasza:
A Frédi és Béni és Az elsüllyedt világok, de a Foxi-Maxi kalandjait is nagyon szeretem.
2/11 anonim válasza:
Az összes régi mese ami a nickelodeonon ment nem tudok választani :D pl: hé Arnold, Jimmy neutron,Jaj a szörnyek,Fecsegő tipegők stb stb...Meg a spongyabob :D de leginkább a régebbi részei 18/L
3/11 anonim válasza:
#2 Ezzel én is így vagyok, de mikor mentek utóljára ezek, hogy te még láttad őket?
4/11 anonim válasza:
Utolsó en 31 vagyok.. És még nekem is a fecsegő-tipegők volt, .. De általános iskolás koromban szerettem még,
Sailor Moon-t és Dog Patti majonézzel.. :)
Varázslatos iskolabusz
Bolyhó kapitánya
Egyszer volt hol nem volt..az ember (ezt most is nagyon szeretem)
Óvodásként: Denver a díno(aki oj jó barát..vagy hogy volta a Fòcímdal)...plusz Kacsamesék..gumimacik..meg ami mehetett vasárnak délután...
;)
6/11 anonim válasza:
Igen, ezt mondom. Én 26 vagyok és 98-tól néztem még az msat-on.
És nem akarok hülyeséget mondani, de talán 2004-2006-ig mentek ezek a klasszikus nickelodeonos mesék, aztán eltűntek.
Ezért lepett meg, hogy egy 18 éves még ismerheti ezeket.
7/11 Trevor. válasza:
Kedvenc nem igazán van. Scooby-doot imádtam gyerekként, de a Tom és Jerry-re is szívesen emlékszem vissza. Meg így visszagondolva a magyar népmeséket is szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!