Mik derülnek ki A Kocka (1997) film folytatásaiban?
Elmesélni ugyan nincs kedvem, de itt ez a videó, elég korrektül és szórakoztatóan összefoglalja a második részt:
A második részben túltolják a dolgot.
A harmadikban meg már a megfigyelőkön van a hangsúly.
Én feliratkoztam erre a kérdésre mert érdekelt volna engem is. Nekem úgy rémlik, hogy tényleg kb ló khmm... se derül ki. Majd valamikor ha lesz időm nekiülök és megnézem az összes részét és közvetítek. Sajnos tényleg régen láttam már, annyira nem rossz amúgy. Én szerintem régen a második résszel kezdtem és amiatt tetszett. Valami fejesek irányítanak, vannak szabályzatok, protokollok, de csak ennyi az ami rémlik az egészből. Meg ugye ez nem csak egy kocka, hanem egy bonyolultabb alakzat ami a tér minden irányába el tud mozdulni és folyamatosan változik, van konkrétan útvonal jelölve ahol ki lehet jutni, de mivel változnak a szobák is, emiatt nehéz kitalálni.
Ha addig nem jön értelmes válasz majd írok hogy mire jutottam, csak most nem érek rá pár napig még filmes napot tartani.
Köszönöm szépen! Annyira amúgy nem volt rossz, de nem én vagyok a célközönsége, viszont kellően misztikus volt ahhoz, hogy érdekeljen mik derülnek ki, de nem vagyok saját magam ellensége, hogy emiatt 3 órát szenvedjek. :)
Ezzel nem másokat akarok bántani, ha nekik tetszett, különbözőek vagyunk.
Köszi a semmit?? Azt a videót nem poénból linkeltem be.
(3-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!