Van rá esély hogy a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásaiban benne legyen Grindelwald és Dumbledore barátsága majd és esetleg majd a párbajuk is?
Szerintem biztos benne lesz.
Ha picit utána számolunk:
A film 1926-ban játszódik New Yorkban.
5 részesre tervezik.
Dumbledore-ról ezt írja a wikipédi:
"1945-ben hosszú halogatás után szembenézett fiatalkori barátjával, és legyőzte Grindelwaldot, aki addigra sok ezer ember életét kioltotta".
Mivel belevitték a filmbe Gridelwaldot, kétlem, hogy pont ezt a részt hagynák ki. Egyszerűen nem kellett volna szerepelni, ha nem akarják, hogy aztán legyen is vele valami. De végül is ő a fő gonosz ebben a történetben.
A barátságukat valószínűleg nem viszik bele, az korábban történt, mint az, hogy Göthe iskolás lesz.
Szerintem nem lesz benne...
Öh...hány évesek vagytok?
Mindegy, írom.
Én nagyon röhögtem, amikor a Rita Vitrol-féle leírást olvastam a párbajról: "Grindelwald fehér zászlót varázsolt elő a pálcája végéről". Rowling teleszórta a könyvet ilyen pálcás utalásokkal, de ez mindent vitt. Nekem egyértelmű, hogy annyi év kihagyás után újra találkozott Dumbledore és Grindelwald, aztán szexbe fulladt a párbaj.
A barátsága nem, az még gyerekkorukban történt.
Viszont Rowling egy tweetjében jelezte hogy az 5 részes film vége '45-ben játszódik majd:
Ami elég direkt utalásnak tűnik, hogy bizony, Grindelwald felemelkedését és bukását is végigkísérhetjük majd :)
A 3. válaszolónak pedig visszadobnám a saját kérdését, hogy ilyen perverz fantáziával, te jó ég, mégis hány éves vagy? :D
..nem perverzitás ez, hanem tény. Lásd - mikor Ron a boszorkányokról szóló könyvet adja Harrynek "pálca nélkül is csodákat lehet művelni".
33 vagyok
"Lásd - mikor Ron a boszorkányokról szóló könyvet adja Harrynek "pálca nélkül is csodákat lehet művelni". "
És a könyv egyértelműsíti is, hogy a könyv az udvarlásról szól, nem valami varázslók káma szutrája, vagy ki tudja milyen perverzséget képzeltél ebbe is bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!