Egy 2 gyerekes családnak melyik netflix előfizetés éri meg a legjobban?
16 éves lány (én), 12 éves fiú, 48 éves anyuka, 51 éves apuka
Mindenki szeret filmet nézni és a netflixen is gondolkozunk, de anya szerint a “páros” csomag lenne jó, mert azt rárakjuk a két tvnkre és ott nézünk filmet én meg úgy gondoltam, hogy a “családosat” kéne mert azt 4 készülékre lehet, ugye ezt rárakjuk mindenki telefonjára és onnan lehet tükrözni a tvre. Mert pl én csak a gépemen szoktam filmet/sorit nézni.
Szerintetek melyik lenne a legjobb? Hogy tudnám meggyőzni anyukámat?
800 forint a különbség a két csomag között, az semmi. Vagy cserébe lemondasz valami felesleges hülyeségről, amire szórjátok a pénzt csak szórakozásból (csoki, kóla, gyorskaja).
Azt is számold bele, hogy az egyszerre nézhető eszközökről van szó. Ha nem túl valószínű hogy gyakran előfordul egy időben kettőnél több eszközön való tartalomfogyasztás, akkor kevésbé van értelme. Buta általánosítás, de én inkább azt nézem ki egy 12 éves gyerekből, hogy a számítógépen játszik és nem Netflixen lóg egész nap.
Bármikor lehet váltani csomagot, mert havi fizetés van.
Így, ha nagyobb kell, később válthattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!