Milyen filmek és sorozatok vannak a Netflixen?
Hát pumukli az nincs rajta, abban biztos lehetsz! Most azt hogy Disney mese van-e rajta azt nem tudom. Vannak régebbi filmek, sorozatok is rajta (persze nem olyan nagyon régiek).
Sorozatok: kb. Mindenféle. De tényleg. Fantasy, akció, vígjáték, romantikus, stb. Szerintem amúgy a Netflix sorozatok (vagyis saját gyártásúak) a legjobbak, meg a Marvel sorozatok. De van DC is amúgy.
Rajzfilm: inkább kisebbeknek való rajzfilmsorozatok vannak, de sok animációs film is van. Ami nagyobbaknak rajzfilm sorozat, az Carmen Sandiego, LEGO filmek/sorozatok (?), Teen Titans Go, She-ra, Big Mouth (az már tényleg tinédzsereknek). Ilyesmik. Meg van pár anime is.
Filmek: Nagyon sok van! Minden műfaj, minden fajta, új, régebbi. Minden. Nehéz lenne összefoglalni.
Amúgy szerintem megéri előfizetni, mert tényleg sok minden van, havi pár ezer forintért (illetve nyelvtanulásnak sem utolsó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!