Volt olyan film/sorozat amiben egy jelenet nagy hatással volt rátok? Mi volt az?
Most néztem végig először a Money Heist sorozatot és a hatása alá kerültem.
Spoiler.
Amikor Nairobi meghal, és megrendezik a temetését. Ahogy kinyitják az ajtót és ott állnak csapatban, középen pedig Helsinki szájharmonikazik. Annyira megható volt, beleégett az elmémbe.
Hát én a Joker utàn kicsit átértékeltem az életem. Nem is tudom miértpontosan, de nagyon mélyen nyomot hagyott bennem az a film.
A másik meg az Impossible-ben (spoiler!) Lucas megtalálja a tesóit. Az egyszerüen annyira megható. Mondjuk az is olyan film ami után nem voltam stabil leki állapotban.
Nekem a rekviem egy alomert elég elrettentő példa volt a függőségekről. Rossz volt látni, ahogy lecsúsztak.
A közel a horizonthoz pedig felnyitotta a szemem, hogy az életben örülni kell minden percnek és nem mindig a dolgok rosszabb oldalát kell nézni
Azt a jelenetet én se fogom elfelejteni, nagyon szomorú volt de mégis csodálatos.
Ami még meg maradt bennem az a 13 okom volt utolsó része.
A 'Veled minden hely ragyogó' és a 'Joker' után teljesen átértékeltem az életem.
Úgy gondolom, hogy ha egy tanulsággal bíró filmet, megfelelő időszakban nézel meg, sokkal nagyobb hatással lehet rád, mintha pl csak egy baráttal beülnétek rá a moziba. Remélem értitek, hogy értem.
Tinédzser film rajongó révén ez velem gyakran megtörténik.
Imádom a marvel-t és star wars-t, így az "Skywalker kora"-t és a "Végjáték"-ot sem fogom soha elfelejteni.
Köszönöm a kérdést! Ez alapján még rengeteg új és érdekes alkotásról szerezhetek tudomást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!