Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki látott már olyan...

Valaki látott már olyan sorozatot/filmet ami hatással volt rá?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi volt a címe?

2020. nov. 1. 10:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Többet is.

Sorozatok:

A szolgálólány meséje

Fekete tükör

X-Akták

Alkonyzóna

Millenium

Filmek:

Zodiákus

Museum (japán)

20th Century Boys trilógia (japán)

Aoi Tori (japán)

Azooma (dél-koreai)

...ing (dél-koreai)

Miracle in Cell No. 7 (dél-koreai)

2020. nov. 1. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Attack on Titan

saját szavak

szolgálólány meséje

12 év rabszolgaság

az igazi csoda

dont fuck with cats

la la land

egy esős nap new yorkban

2020. nov. 1. 10:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszonoom
2020. nov. 1. 10:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap megnéztem a Richard Jewell balladája c. filmet, nagy hatással volt rám.
2020. nov. 1. 10:52
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Igen, volt ilyen. A Star Trek, ebből is a Star Trek: Voyager. Ha nem érdekelt volna, nem tanultam volna meg saját magamtól, autodidakta módon használni a netet, és így különbözök a hozzám hasonló korúaktól.

Beléptem klubba, barátokat találtam, nyitottabbá váltam, és velük eljutottam többször külföldre is, ami önerőből sosem tettem volna.

Mellesleg minden sci-fit imádok három-négy éves korom óta.

A mai énemre pedig a Supernatural sorozat volt hatással úgy, hogy novellákat kezdtem írni, amit publikálok is. Onnan is szereztem barátokat. Mindkét sorozat segített átjutnom mély, lelki gondokon.

2020. nov. 1. 10:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Fekete tükör...az nagyon
2020. nov. 1. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden film (sőt általánosságban minden művészeti, szórakoztatóipari alkotás) gyakorol ránk több-kevesebb hatást.

Nálam talán az Eraserhead (Radírfej) volt az a film, ami a legjelentősebb változást hozta az életemben. Gyökeresen megváltoztatta a képet, ami addig élet bennem a filmekkel kapcsolatban, és nyitottá tett a filmművészet iránt, ami mára az elsődleges hobbim lett. Persze ez nem pusztán egyetlen mű érdeme, sokkal inkább egy fordulópont jelentett, innentől kezdve nyitottabb lettem, sőt kifejezetten igényelni kezdtem azokat az alkotásokat, amelyek mernek elrugaszkodni a bevett szabályoktól, és tudnak vagy legalább próbálnak újat mutatni.

Ráadásul ezt követően a zenei ízlésemben is komoly változás következett be, és általánosságban nyitottabb lettem a művészetek iránt.

Egyébként rengeteg filmet tudnék mondani, amelyek árnyalták a gondolkodásmódom, de a fent kiemelt mű volt rám a legnagyobb hatással, hiszen komoly változást eredményezett az érdeklődési körömben. Viszont még egy alkotót emelnék ki, akinek eddig minden filmjét imádtam, amit láttam és úgy éreztem, hogy mind gazdagabbá tett, ez pedig nem más, mint Ingmar Bergman (amiket a leginkább kedveltem azok az alábbiak: Wild Strawberries, The Virgin Spring, Shame, Persona, Through a Glass Darkly).

2020. nov. 1. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

sorozat:

the vampire diaries

the originals

film:

2 lépés távolság

fertőzés

és volt youtubeon egy ilyen kissebb előadás ahol egy férfi arról beszélt hogy az életünkben semmi se történik, ezt fejtette ki bővebben az nagyon nagy hatással volt rám. Most már próbálok úgy élni hogy történjen velem valami(ne csak felkeljek elmenjek dolgozni hazajöjjek egyek és aludjak) és kipróbálok új dolokat.

2020. nov. 1. 21:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Grace klinika!
2020. nov. 4. 21:36
 10/11 Erlyx válasza:
100%
#3 Sasageyo, sasageyo!
2020. nov. 23. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!